Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vaslui: Fetita de 13 ani violata in repetate randuri de tatal sau, in prezenta unei fetite de 9 ani

Hotnews Hotnews,
 Vaslui: Fetita de 13 ani violata in repetate randuri de tatal sau, in prezenta unei fetite de 9 ani

Un barbat de 31 de ani din judetul Vaslui a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale in mod repetat cu fiica sa vitrega, in varsta de 13 ani, uneori si in prezenta unei fetite de noua ani, victima fiind cea care a sunat la 112 si a cerut ajutorul Politiei. continuă pe Hotnews

Caz cutremurator in Vaslui: o fetita de 13 ani a sunat la 112 si si-a reclamat tatal care o viola de luni de zile. Totul se petrecea de fata cu o fetita de 9 ani

Un barbat de 31 ani din comuna vasluiana Iana a fost arestat astazi, fiind acuzat ca si-a violat propria fiica, in varsta de 13 ani. Ororile se petreceau in casa de mai multe luni, sub privirile unui alt copil, in varsta de 9 ani.

Caz cutremurator in Vaslui: o fetita de 13 ani a sunat la 112 si si-a reclamat tatal care o viola de luni intregi. Totul se petrecea de fata cu o alta fetita, de 9 ani

Un barbat de 31 ani din comuna vasluiana Iana a fost retinut de politisti, fiind acuzat ca si-a violat propria fiica, in varsta de 13 ani. Ororile se petreceau in casa de mai multe luni, sub privirile unui alt copil, in varsta de 9 ani.

Un barbat din Vaslui si-a VIOLAT fiica, in varsta de 13 ani, in nenumarate randuri

Un barbat de 31 de ani din judetul Vaslui a fost arestat preventiv, intrucat este acuzat ca si-a viotat fiica vitrega, in varsta de 13 ani, in repetate randuri.

Un nou caz de viol la Vaslui: O fetita de 13 ani a fost abuzata de propriul tata

Un nou caz cutremurator in Vaslui. O fetita de 13 ani a sunat la 112 si a anuntat ca a fost violata de tatal ei. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Ororile se petreceau in casa de mai multe luni de.

Revolta in comuna din Vaslui unde un tata si-a violat fata de 13 ani: Pedeapsa cu moartea. Astia nu-s oameni

Cazul fetitei de 13 ani din comuna vasluiana Iana care a fost violata in repetate randuri de propriul tata a starnit reactii dure in randul consatenilor. Pana si mama barbatului cere ca acesta sa fie pedepsit daca i se dovedeste vinovatia.

Avocatul Poporului va face o ancheta in cazul fetitei de 13 ani care a fost violata de tatal vitreg

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si efectueaza o ancheta in cazul fetei de 13 ani din Vaslui care at fi fost violata de tatal vitreg, potrivit unui comunicat al institutiei. O fetita de 13 ani din.

Si-a violat propria fiica, in repetate randuri, in prezenta unei fetite de 9 ani. Ce va pati romanul

Un barbat de 31 de ani din judetul Vaslui a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale in mod repetat cu fiica sa vitrega, in varsta de 13 ani, uneori si in prezenta unei fetite.

Un nou caz infiorator la Vaslui. Un barbat si-a violat fiica de 13 ani, in timp ce alt copil de 9 ani privea ororile

Un barbat de 31 ani din comuna vasluiana Iana a fost retinut de politisti, fiind acuzat ca si-a violat propria fiica, in varsta de 13 ani. Ororile se petreceau in casa de mai multe luni, sub privirile unui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )