Libnet.ro
UNICEF

12:01

Vaslui: Trei persoane au ajuns la spital, dupa ce au lesinat in timp ce se inghesuiau sa ia agheasma

B1 B1,
Vaslui: Trei persoane au ajuns la spital, dupa ce au lesinat in timp ce se inghesuiau sa ia agheasma

Trei persoane, cu varste cuprinse intre 73 si 85 ani, au ajuns la spital, luni, dupa ce au lesinat in timp ce se inghesuiau sa ia agheasma de Boboteaza, in judetul vaslui, relateaza Mediafax. Batranii. continuă pe B1

Un microbuz cu pasageri s-a rasturnat pe DN6 din cauza vitezei. Sapte persoane au ajuns la spital

Un microbuz cu 9 pasageri s-a rasturnat intr-un sant, din cauza vitezei. Accidentul a avut loc in aceasta seara in localitatea doljeana Tatomiresti pe DN6.

Dolj: Fetita de doi ani, la spital dupa ce a baut 1 litru de visinata dintr-o sticla gasita in casa

Incident socant in localitatea doljeana Scaesti. O fetita in varsta de doi ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a intoxicat cu alcool. Ea a fost gasita in stare de inconstienta intr-un.

Cluj: Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce un autoturism de teren s-a ciocnit cu un autocar

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost grav ranite, dupa ce un autoturism de teren a intrat pe contrasens si s-a izbit de un autocar, accidentul avand loc luni pe DN1, traficul fiind blocat pe.

Accident in Cluj: Trei morti si doi raniti, dupa ce un autoturism de teren s-a ciocnit cu un autocar

Trei persoane au murit si doua au fost ranite grav in urma unui accident rutier care a avut loc, luni, pe DN 1, intre localitatile clujene Huedin si Poieni, dupa ce un autoturism de teren a intrat pe contrasens si s-a izbit de un autocar, traficul fiind blocat pe ambele sensuri, relateaza Mediafax. Autocarul implicat in accident facea curse in strainatate, dar in momentul impactului nu transporta pasageri, in timp ce in masina de teren ar fi fost cetateni straini.

Vreme severa in Marea Britanie: Trei persoane au murit din cauza furtunii (VIDEO)

Vremea extrema le da batai de cap britanicilor. Trei oameni si-au pierdut viata, in furtuna ce afecteaza Anglia de saptamana trecuta. Situatia cea mai grava este in zona de coasta, care se confrunta cu.

ştiri de la B1

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )