Libnet.ro
UNICEF

01:05

NE VEDEM LA TRIBUNAL! Traian Basescu il da in judecata pe Igor Dodon. Avocatul fostului presedinte a explicat de ce demersul reprezinta o premiera in practica judiciara

B1 B1,
NE VEDEM LA TRIBUNAL! Traian Basescu il da in judecata pe Igor Dodon. Avocatul fostului presedinte a explicat de ce demersul reprezinta o premiera in practica judiciara

Traian Basescu il da in judecata pe Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, pentru ca i-a retras cetatenia moldoveneasca in mod arbitrar, a anuntat Andrei Bivol, avocatul fostului. continuă pe B1

Traian Basescu il da in judecata pe Igor Dodon. Cererea, depusa la Curtea Suprema de Justitie

Traian Basescu il da in judecata pe presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, pentru ca i-a retras cetatenia in mod arbitrar, a declarat joi, pentru Mediafax, Andrei Bivol, avocatul fostului presedinte, afirmand ca cererea a fost depusa la Curtea Suprema.

Traian Basescu il da in judecata pe Igor Dodon. Avocatul fostului presedinte a explicat de ce demersul reprezinta o premiera in practica judiciara

Traian Basescu il da in judecata pe Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, pentru ca i-a retras cetatenia moldoveneasca in mod arbitrar, a anuntat Andrei Bivol, avocatul fostului.

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Igor Dodon pe motiv ca i-a retras arbitrar cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu l-a dat in judecata pe presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, intrucat i-a retras cetatenia in mod arbitrar, a declarat Andrei Bivol, avocatul fostului presedinte.

Basescu a contestat la Curtea Suprema de Justitie decretul prin care Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a contestat, joi, la Curtea Suprema de Justitie a Republicii Moldova, decretul prin care Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca.

Igor Dodon: Semnarea Acordului de Asociere a fost prematura

Igor Dodon afirma ca atat pozitia sa, cat si pozitia partidului pe care l-a condus este ca semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana a fost prematura. Totodata, seful statului spune ca Acordul nu poate fi anulat de catre presedinte, insa asupra acestui lucru se va reveni dupa alegeri. Igor Dodon a declarat despre aceasta marti seara, 24 ianuarie, la intrevederea extinsa cu mass-media.

Monica Macovei: Alegerea lui Igor Dodon indeparteaza Moldova de Uniunea Europeana, pentru ca este prorus!

Monica Macovei, europarlamentar roman, se arata sceptica in privinta sanselor de apropiere a Republicii Moldova fata de Uniunea Europeana, dupa castigarea alegerilor prezidentiale de la Chisinau de catre Igor Dodon.

Igor Dodon creeaza un Consiliu al Societatii Civile pe langa presedinte: Suntem orientati spre un nou model de guvernare

Igor Dodon a decis sa initieze crearea Consiliului Societatii Civile pe langa presedinte. Anuntul a fost facut miercuri, 25 ianuarie, de catre purtatorul de cuvant al Presedintiei, Ion Ceban. Prin intermediul Consiliului se doreste aplicarea unui nou model de guvernare.

Igor Dodon, despre abordarea la pachet a problemelor in reglementarea transnistreana

Un acord de abordare la pachet a problemelor cetatenilor de pe ambele maluri ale Nistrului ar putea fi semnat in acest an a reiterat presedintele Igor Dodon in cadrul unei discutii in format largit cu jurnalistii, transmite IPN.

Presedintele Igor Dodon i-a cerut lui Klaus Iohannis sa nu se mai amestece in politica dusa la Chisinau: Sa ne comportam ca vecini, fiecare sa se uite in ograda sa

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a rugat pe Klaus Iohannis sp renunte la declaratii privind comportamentul politicienilor din Republica Moldova.

Igor Dodon: Plahotniuc controleaza aproape totul in Moldova, insa nu si Presedintia

Igor Dodon incearca sa puna capat discutiilor conform carora ar fi controlat de liderul PDM, Vlad Plahontiuc. Astfel, presedintele tarii a declarat marti, 24 ianuarie, ca democratul controleaza aproape totul in Moldova, dar da asigurari ca nu e si cazul Presedintiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )