Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vedere de la tara. Tunelul dragostei, unul dintre cele mai romantice locuri din Romania

Antena3 Antena3,
Vedere de la tara. Tunelul dragostei, unul dintre cele mai romantice locuri din Romania

Undeva in Caras, nu departe de satul cu scara spre cer, intalniti tunelul dragostei. Aici, natura s-a modelat dupa trecerea omului. Pe o cale ferata, intre localitatile Obreja si Glimboca, se decupeaza o. continuă pe Antena3

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

SUA: Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army (VIDEO)

Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army, informeaza AFP. Capitanul Kristen Griest, in varsta de 26 de ani a invocat faptul ca sefii militari.

Unul dintre cele mai folosite medicamente pentru copiii bolnavi de astm, de negasit in farmacii (VIDEO)

Medicamentele ieftine si vitale pentru copiii care sufera de astm nu se gasesc pe piata din Romania. FLIXOTIDE nebules lipseste din farmacii, dar si din depozitele de medicamente de aproape un an, informeaza.

Invitat special la Animest 2015: K333;ji Yamamura, unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti

Unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti, K333;ji Yamamura, va participa la editia aniversara Animest 2015, ce sarbatoreste zece ani de existenta a festivalului.

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,.

Sensul giratoriu mortal de pe DN 1. Cum a fost gandit unul dintre cele mai periculoase noduri de circulatie din tara, care face zeci de victime

Un accident de circulatie cu sase victime ranite grav, care s-a produs pe 12 august pe DN 1, la iesirea din Ploiesti catre Brasov, in zona Metro, a determinat ploiestenii sa deschida o petitie pentru reconfigurarea unui sens giratoriu care a produs, in ultimii ani, zeci de evenimente cu morti si raniti.

VIDEO. Statul Islamic mai distruge un sit arheologic din Palmira

Templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, a fost distrus, duminica, de militantii gruparii jihadiste Statul Islamic, a anuntat Maamoun Abdul Karim, diectorului serviciului Antichitatilor.

Companiile de constructii, declin total de la debutul crizei. Cati angajati mai lucreaza in domeniu

Unul dintre cele mai afectate domenii pe timp de criza a fost cel al constructiilor, care a pierdut peste 40% din valoare. Companiile de constructii au pierdut, de la debutul crizei, nu mai putin de.

Decizie extrema in Turul Spaniei. Unul dintre favoriti dat afara din cursa

Turul Spaniei, ultima intrecere de trei saptamani a sezonului in ciclismul mondial, a ramas dupa doar doua etape fara unul dintre favoritii la victoria generala.

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Castele medievale, bai termale si un palat care a fost comparat cu Versailles

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Palate elegante, malurile pitoresti ale Dunarii, baile termale si castelele medievale, iata doar cateva dintre obiectivele turistice deosebite, pe care calatorii le pot descoperi in Ungaria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )