Libnet.ro
UNICEF

19:00

O vedeta din Romania imparte patul cu un... VIBRATOR: in ziua de azi este foarte greu sa gasesti un barbat cu principii (FOTO)

B1 B1,
O vedeta din Romania imparte patul cu un... VIBRATOR: in ziua de azi este foarte greu sa gasesti un barbat cu principii (FOTO)

Una dintre cele mai de succes femei din Romania, Aida Parascan nu este la fel de norocoasa si in viata personal. Aida, care a castigat si celebrul show culinary Master Chef, isi imp. continuă pe B1

Din acest an, rezidentii isi pot alege repartizarea in orice spital din Romania

Din acest an, rezidentii in medicina, medicina dentara si farmacie isi pot alege repartizarea in orice spital din Romania in care sunt locuri sau posturi libere. Asta dupa ce.

Singurul Delfinariu din Romania are si doua foci. 2016 a fost cel mai bun an din istoria institutiei in ceea ce priveste numarul de vizitatori

Singurul Delfinariu din Romania, situat in Constanta, se pregateste din aceasta iarna pentru vara viitoare.

Histria, cel mai vechi oras din Romania, asteapta vremuri mai bune. Cetatea a fost intemeiata la mijlocul secolului al VII-lea i.e.n. si a fost locuita 1.300 de ani

Se spune ca noi, romanii, nu stim sa ne punem in valoare istoria. Avem dreptate. Unul dintre cele mai bune exemple este cel al primului oras din Romania: Histria, cel mai reprezentativ obiectiv al arheologiei clasice pe teritoriul Romaniei.

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Fosta mina este cea de-a doua din Europa ca numar de vizitatori

Salina Turda a devenit, oficial, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Performanta este cu atat mai remarcabila cu cat, in urma cu un deceniu, aceasta nu exista decat ca un obiectiv turistic de importanta minora.

BCR BpL devine partener al Primului Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), anunta, intr-un comunicat trimis Redactiei, ca va sprijini activitatea EFdeN - Primul Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania, in contextul in care Institutul National de Statistica atrage atentia ca 34% dintre gospodariile din mediul rural nu au grup sanitar, iar in cazul locuintelor din mediul urban procentul este de 8,5%, in timp ce 32% nu au baie/dus in interior.

Rectorii a cinci universitati au decis sa se autosuspende, in semn de nemultumire fata de situatia invatamantului superior din Romania

Mai multi rectori au decis sa se autosuspende din Consiliul National al Rectorilor, ca reactie la situatia in care invatamantul superior din Romania se afla in prezent.

iSense: Ce canale de promovare folosesc companiile din Romania

Peste 60% dintre companiile din Romania folosesc ca principal canal de promovare internetul, arata un studiu realizat de compania iSense Solutions. In acelasi timp, 34% prefera pliantele/brosurile, tot 34% participa la targuri/conferinte si doar 22% se.

Ferrero a redus legaturile cu furnizorul din Romania

Compania italiana Ferrero Rocher a redus legaturile cu furnizorul din Romania, din cauza aspectelor semnalate in reportajul ziarului britanic The Sun, unde se prezinta situatia unei familii din orasul Carei, care si-ar pune copiii la munca si cate 13 ore pe zi la asamblarea unor oua de jucarie, transmite DPA.

S-au implinit TREI ANI de cand PAUL WALKER, vedeta din Fast and Furious, a murit

Miercuri, 30 noiembrie, se implinesc trei ani de cand actorul Paul Walker si prietenul sau, Roger Rodas, au murit. Accidentul a fost provocat de viteza excesiva, dupa cum a concluzionat politia din.

Soferii din Romania vor putea cumpara roviniete din toate benzinariile Lukoil

Soferii romani vor putea cumpara rovinieta din toate cele 307 benzinarii ale lantului detinut de compania petroliera ruseasca Lukoil, potrivit unui comunicat publicat luni de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR, fosta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )