Libnet.ro
UNICEF

13:45

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Fosta mina este cea de-a doua din Europa ca numar de vizitatori

România Liberă România Liberă,
Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Fosta mina este cea de-a doua din Europa ca numar de vizitatori

Salina Turda a devenit, oficial, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Performanta este cu atat mai remarcabila cu cat, in urma cu un deceniu, aceasta nu exista decat ca un obiectiv turistic de importanta minora. continuă pe România Liberă

Cel mai puternic supercomputer este construit in Japonia

Japonezii vor sa creeze cel mai rapid supercomputer din lume, afirmandu-se inca o data in topul celor mai avansate tari din punct de vedere tehnologic. Japonia vrea sa isi consolideze pozitia de pionierat in domeniul tehnologic, lucrand la un supercomputer care are ca scop sa devina cel mai rapid din lume. Scopul, conform digitaltrends. com, este [].

Cavalerul Negru, cel mai mare MISTER al secolului actual. Cercetatorii, OBSEDATI de satelitul artificial (VIDEO)

Cel mai mare mister al secolului actual este reprezentat de satelitul Cavalerul Negru. Acesta are la baza mai mai multe povesti care nu au insa lucruri in comun. Mai multi specialisti.

Cel mai mare fan roman al FC Barcelona merge la job doar in culorile blaugrana si are peste 150 de obiecte inscriptionate cu sigla echipei lui Messi

George Andrei Vlasceanu 28 de ani) din Pitesti este probabil cel mai mare suporter roman al echipei FC Barcelona, o echipa pe care o adora inca de cand avea 6 ani. George are peste 150 de obiecte inscriptionate cu sigla sau stema FC Barcelona: 80 de tricouri, lenjerie de pat, cani, set de tacamuri, cutite si furculite, ceas de masa, cravata, vaza, fulare, treninguri, hanorace, prosoape etc.

Cel mai scump unboxing la OnePlus 3T iti creste tensiunea

OnePlus 3T este cel mai recent varf de gama al chinezilor si unul care are mari sanse sa fie un succes rasunator pe acest final de an, daca producatorul reuseste sa fie suficient de rapid in a-l produce. Pana de curand, OnePlus isi facuse un obicei din a lansa unul sau doua smartphone-uri pe an, [].

Firea: Nicusor Dan este cel mai chiulangiu consilier general si de cinci luni saboteaza Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca liderul USR Nicusor Dan este cel mai absent consilier general, iar ea nu intelege cum poate acesta sa salveze o institutie, un oras sau o tara chiulind si boicotand toate proiectele bune pentru Bucuresti, relateaza News. ro.

Radu Jude, desemnat cel mai bun regizor la Festival Internacional de Cine de Mar del Plata

Radu Jude a fost recompensat cu premiul categoriei cel mai bun regizor, pentru filmul Inimi cicatrizate, in competitia internationala a Festival Internacional de Cine de Mar del Plata, informeaza The Hollywood Reporter.

Armata guvernului a cucerit cel mai mare cartier din Alep - presa de stat siriana

Armata siriana a recucerit sambata cel mai mare cartier din sectorul orasului Alep controlat de rebeli, anunta presa oficiala de la Damasc, preluata de AFP si Agerpres.

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni, fata de euro

Moneda americana, dolarul, s-a apreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni fata de dolar, dupa ce, in ziua precedenta, administratia a publicat unele date care arata ca expansiunea economica a SUA se mentine intacta, ceea ce sustine cazul unei viitoare majorari a dobanzilor.

Cel mai bogat aliment in vitamina C. Beneficiile ardeiului gras, banala leguma care alunga virusii si omoara cancerul

Considerat una dintre legumele cu cele mai mari beneficii pentru sanatate, banalul ardei gras este o sursa inepuizabila de vitamina C. Acest lucru il face un aliat de nadejde impotriva racelilor care ne chinuie cand se instaleaza frigul.

Cel mai nou teatru de stat se deschide la Suceava si se va numi Matei Visniec. Primul spectacol va fi pus in scena pe 8 decembrie

Tigrul din orasul nostru de Gianina Carbunariu este prima productie a Teatrului Matei Visniec din Suceava. Avanpremiera spectacolului va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 19. 00 iar premiera vineri, 9 decembrie, de la aceeasi ora, in prezenta autoarei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )