Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedetele de la noi au impodobit deja bradul de Craciun

ADPM ADPM,
Vedetele de la noi au impodobit deja bradul de Craciun

Vedetele din Romania au intrat mai devreme in atmosfera sarbatorilor de iarna si au pregatit bradul de Craciun inainte de Ajun. Corina a impodobit deja bradul de Craciun si s-a fotografiat cu fiul ei, Robin 8 ani), scrie Libertatea. Si alte vedete sunt gata sa primeasca darurile de la Mos Craciun. continuă pe ADPM

Chevron a plecat din Romania fara sa-si achite obligatiile financiare la stat

Chevron a renuntat la exploatarea gazelor de sist din Romania, dupa cum a anuntat in februarie 2015. Numai ca firma aceatsa aplecat fara sa-si achite obligatiile financiare la.

Piata auto din Romania a crescut cu 18% la 11 luni

Piata auto din Romania a crescut cu 18% in primele 11 luni, la 85. 593 de unitati, de peste doua ori mai mult fata de avansul Uniunii Europene, de 7,1%, potrivit ACEA.

Facebook a activat functia 'safety check' dupa ce un camion a intrat in multime la un targ de Craciun din Berlin

Facebook a activat luni seara functia 'safety check' verificarea starii de siguranta), dupa ce un camion a intrat in multimea aflata la un targ de Craciun, pe Breitscheidplatz, in fata bisericii Gedachtniskirche, din centrul Berlinului, informeaza Le Monde. 'Safety check' permite internautilor, in cazul unui atentat, sa-si informeze prietenii ca sunt in siguranta.

Business report:Angajari pe salarii care pornesc de la 1.500 lei si pot depasi 3.500 lei pe luna; Curtea de Conturi: Prejudicii de 4, 2 mil. lei, constatate in urma auditului derulat la ANOFM; Productia de autovehicule din Romania continua sa scada

Productia de carbune a Romaniei a scazut cu 10% in primele 10 luni, importurile au crescut. Productia de carbune net a Romaniei a totalizat in primele. Noi reguli pentru dezvoltatorii imobiliari. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) pregateste mai multe reguli privind documentatia si.

Accident GRAV in Ungaria: Masini din Romania au fost implicate in evenimentul nefericit

Cel putin 13 vehicule s-au ciocnit pe autostrada M3 la 133 de kilometri de Budapesta dupa ce un autocar cu pasageri s-a rasturnat, informeaza Libertatea. Un autocar din Ungaria la bordul caruia se aflau 81 de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )