Libnet.ro
UNICEF

06:15

Piata auto din Romania a crescut cu 18% la 11 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto din Romania a crescut cu 18% la 11 luni

Piata auto din Romania a crescut cu 18% in primele 11 luni, la 85. 593 de unitati, de peste doua ori mai mult fata de avansul Uniunii Europene, de 7,1%, potrivit ACEA. continuă pe Wall-Street Ro

DNA Ploiesti, spaima coruptilor din Romania. Cum au incaput pe mana procurorilor influenti oameni de afaceri si puternici politicieni

DNA Prahova a devenit in ultimii ani vedeta luptei anticoruptie din Romania si asta pe buna dreptate. O mana de procurori a reusit sa destabilizeze filiere mafiote extrem de periculoase care se al.

Copiii vedetelor din Romania. Ce mari au crescut!

Multe din vedetele din Romania au copii deja mari, dar isi pastreaza un public fidel format in mare parte din pustani. Iata despre cine este vorba si cum arata copiii lor in prezent.

XTB dezbate problema lipsei compensarii tranzactiilor de pe bursele straine cu cele din Romania

Tinand cont de situatia actuala din Romania, in care pierderile inregistrate de investitorii de retail care fac plasamente pe pietele straine de capital sunt compensate doar cu profitul obtinut in piata respectiva, iar impozitarea se face pe sume mai.

Alep! Exterminare de catre militiile lui Bashar, sub ochii lumii civilizate. Sirienii liberi din Romania cer expulzarea ambasadorului |FOTO si VIDEO

In jur de o suta de mii de oameni asediati in Alep, de a caror soarta nu se stie nimic. Dupa ce Putin s-a opus formarii unor culoare pentru iesirea populatiei civile, trupele lui Bashar al-Assad, formate din militii siite iraniene si irakiene, plus luptatorii din organizatia terorista Hezbollah, au trecut la executii in masa.

Chevron a plecat din Romania fara sa-si achite obligatiile financiare la stat

Chevron a renuntat la exploatarea gazelor de sist din Romania, dupa cum a anuntat in februarie 2015. Numai ca firma aceatsa aplecat fara sa-si achite obligatiile financiare la.

Clasament: Clasa medie din Romania castiga doi euro pe ora. Doar bulgarii o duc mai rau

Eurostat a dat publicitatii un clasament in care -arata ca, intre cei mai bine si cei mai prost platiti angajati din Romania, exista o diferenta uriasa.

Romania a invins Germania la handbal printr-un gol marcat in ultima secunda. Fetele din Romania termina Campionatul European pe locul 5

Nationala feminina de handbal a Romaniei a incheiat pe locul 5 meciurile de la Campionatul European - EURO 2016 - din Suedia, dupa ce a invins Germania cu scorul de 23-22.

Jucator al Astrei nemultumit de starea terenurilor din Romania: Ne riscam sanatatea

Silviu Lung a suferit o accidentare la fata in timpul meciului de Cupa Romaniei cu Luceafarul Oradea si la pauza i-a lasat locul in teren colegului George Gavrilas.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, reactioneaza dupa anuntarea rezultatului alegerilor parlamentare din Romania

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, anunta ca este decis sa colaboreze cu viitorul guvern al Romaniei, care se va forma dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Comisarul european Corina Cretu a aprobat continuarea a 19 proiecte majore din Romania

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a aprobat continuarea a inca 19 proiecte din mai multe regiuni din tara noastra, in valoare totala de 1,3 miliarde de euro, informeaza un comunicat al reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )