Libnet.ro
UNICEF

11:30

Venezuela si Nicaragua sunt dispuse sa ii acorde azil politic lui Edward Snowden

B1 B1,
Venezuela si Nicaragua sunt dispuse sa ii acorde azil politic lui Edward Snowden

Presedintele Venezuelei Nicolas Maduro a anuntat ca a oferit azil umanitar americanului Edward Snowden, cautat de SUA pentru spionaj. in calitate de sef de stat si de guvern al Republicii Venezuela, am. continuă pe B1

Italia si Franta au refuzat sa-i acorde azil politic lui Edward Snowden

Conditiile pentru a acorda drept de azil fostului consultant american Edward Snowden in Italia nu sunt intrunite, a declarat, joi, ministrul italian de Externe, Emma Bonino, relateaza AFP, citata de.

America de Sud nu renunta la Snowden: Venezuela si Nicaragua i-au oferit azil umanitar

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, si seful statului din Nicaragua, Daniel Ortega, au anuntat ca vor sa-i dea azil umanitar fostului angajat CIA Edward Snowden, ca sa-l protejeze de persecutia pe care au dezlantuit-o SUA impotriva lui, scrie EFE.

Dupa Venezuela si Bolivia, Nicaragua isi anunta disponibilitatea de a-i acorda azil politic lui Snowden

Presedintele Republicii Nicaragua, Daniel Ortega, a afirmat vineri ca este dispus sa ii acorde azil politic fostului consultant al Agentiei Nationale de Securitate NSA) Edward Snowden daca circumstantele.

Nicaragua: Presedintele Daniel Ortega este dispus sa ii acorde azil lui Snowden

Presedintele Republicii Nicaragua, Daniel Ortega, a afirmat vineri ca este dispus sa ii acorde azil politic fostului consultant al Agentiei Nationale de Securitate, Edward Snowden, daca circumstantele permit acest lucru.

Venezuela si Nicaragua, dispuse sa ii acorde azil americanului Edward Snowden

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a anuntat, ieri, ca a oferit azil umanitar americanului Edward Snowden, cautat de SUA pentru spionaj, relateaza AFP.

Un scenariu plauzibil: Snowden, refuzat de toate statele in care a cerut azil politic

Edward Snowden, autorul scurgerii de informatii privind programul secret de supraveghere din SUA, s-a aflat atat de mult timp in zona de tranzit a aeroportului din Moscova, incat respingerea tuturor cererilor de azil politic pe care le-a formulat ar putea fi un scenariu plauzibil.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )