Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veniturile SIF3 au crescut cu 20% in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Veniturile SIF3 au crescut cu 20% in primul semestru

Veniturile SIF Transilvania SIF3) au crescut cu 20% in primul semestru, la 215,4 milioane lei, sustinute de vanzarea de titluri din portofoliu, in principal actiuni Erste EBS) si Fondul Proprietatea FP), potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile CFR SA au crescut cu 3,5% in primul semestru

Veniturile CFR SA au crescut cu 3,5% in primul semestru, la 1,16 miliarde lei, in conditiile in care traficul pe retea a inregistrat o scadere de circa 5% in acest interval, au anuntat reprezentantii administratorului retelei feroviare publice.

Veniturile CFR SA au crescut cu 3,5%

Veniturile CFR SA au crescut cu 3,5%, in primul semestru al anului in curs, la 1,16 miliarde lei, in conditiile in care traficul pe retea a inregistrat o scadere de circa 5% in acest interval, potrivit reprezentantilor companiei.

Veniturile SIF Oltenia au crescut de 2,2 ori in primul semestru

Veniturile SIF Oltenia SIF5) au crescut de 2,2 ori in primul semestru din acest an, la 189,92 milioane lei 43,2 milioane euro), insa cheltuielile au inregistrat o dinamica mai accentuata, fiind de 2,9 ori mai mari, de 84,26 milioane lei, ca urmare a majorarii costurilor cu investitiile cedate.

Productia industriala a crescut, in primul semestru, cu 6,0%

Productia industriala a crescut, in primul semestru, cu 6,0%, fata de perioada similara a anului precedent, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Productia industriala a crescut in primul semestru din acest an

Productia industriala a crescut in primul semestru cu 6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de.

Vanzarile Prada au crescut cu 12% in primul semestru, sustinute de cererea din Asia

Vanzarile producatorului italian de posete si pantofi de lux Prada au crescut in primul semestru cu 12%, la 1,73 miliarde de euro. Cresterea a fost sustinuta de cererea provenita din Asia, informeaza.

Afacerile din industrie au crescut in primul semestru.

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa a crescut cu 5,4% in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica INS), potrivit Mediafax. Evolutia a fost influentata de cresterea industriei prelucratoare, cu 5,7%, in conditiile in care industria extractiva a scazut cu 2,9%. Pe marile grupe industriale cresteri ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in urmatoarele sectoare: industria bunurilor de .

Wizrom a crescut pe segmentul retail si distributie in primul semestru

Furnizorul de solutii ERP, Wizrom Software, a inregistrat, in primul semestru, o crestere de 80% a veniturilor din implementari de instrumente software la clienti din segmentul retail si distributie, se arata intr-un comunicat de presa.

Deficitul comercial a scazut, dupa ce exporturile au urcat in primul semestru.

Exporturile au crescut in primul semestru cu 5,9%, la 23,7 miliarde de euro, iar importurile au scazut cu 2,7%, la 26,2 miliarde de euro, rezultand astfel un deficit comercial de 2,5 miliarde de euro, mai mic cu 2 miliarde de euro fata de perioada similara din 2012, informeaza Mediafax. Exporturile FOB realizate in primul semestru au fost de 104,128 miliarde de lei 23,709 miliarde de euro), iar importurile CIF au totalizat 115,342 miliarde de lei 26,262 miliarde de euro), potrivit datelor .

Resursele de energie electrica au scazut, in primul semestru, cu 6,9%

Resursele de energie primara au scazut, in primul semestru, cu 15,2%, iar cele de energie electrica au scazut, fata de perioada similara a anului trecut, cu 6,9%, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )