Libnet.ro
UNICEF

18:15

Veste buna pentru Simona Halep. Adversar facil in primul tur la Australian Open

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru Simona Halep. Adversar facil in primul tur la Australian Open

In primul tur la Australian Open Halep va juca impotriva chinezoaicei Shuai Zhang, venita din calificari, locul 132 WTA. Cistigatoarea acestui meci va juca in turul doi cu invingatoare meciului Alize Cornet -. continuă pe Antena3

Veste cumplita pentru Simona Halep: O poate termina cu tenisul!

Ilie Nastase, fostul numar unu mondial ATP, isi face griji in privinta starii fizice a Simonei Halep, care acuza din ce in ce mai des accidentari. Ea poate chiar sa termine cu tenisul. Ea trebuie sa se.

Ilie Nastase, avertisment ingrijorator pentru Simona Halep

Fostul mare tenismen Ilie Nastase priveste cu ingrijorare ceea ce face Simona Halep in debutul acestui sezon competitional.

Australian Open: ce sansa pentru Simona Halep! Tragere la sorti norocoasa

Australian Open, primul Grand Slam al anului, incepe pe 18 ianuarie. Asta-noapte a avut loc tragerea la sorti, iar Simona Halep are un culoar favorabil.

Australian Open: ce sansa pentru Simona Halep! Tragere la sorti norocoasa. Vezi aici tabloul complet feminin dar si pe cel masculin de la Melbourne

Australian Open, primul Grand Slam al anului, incepe pe 18 ianuarie. Asta-noapte a avut loc tragerea la sorti, iar Simona Halep are un culoar favorabil.

Ilie Nastase o avertizeaza pe Simona Halep: Daca o tine asa, a terminat-o cu tenisul

Ilie Nastase are un mesaj clar pentru Simona Halep, tenismena pe care nu s-a sfiit sa o si critice in trecut, mai ales cand nu a jucat pentru Romania la FedCup.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, inca o sansa pentru indeplinirea visului - Novak Djokovic si restul lumii pe tabloul masculin

Dupa un 2015 in care nu a avut neaparat evolutii convingatoare la turneele de Grand Slam cu exceptia US Open), Simona Halep incearca sa sparga gheata in caldura de la Antipozi, acolo de unde spera sa se intoarca cu trofeul de la Australian Open 18-31 ianuarie 2016). Pe langa vesnica Serena Williams, Simona are in Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Victoria Azarenka cele mai importante rivale. Pe tabloul masculin, lucrurile par mai simple ca niciodata - Djokovic are un singur adversar in calea catre al saselea succes la Melbourne: propria persoana.

VIDEO WTA Sydney: Simona Halep - Karolina Pliskova 6-4, 7-5/ In semifinale, dupa un meci de lupta - Spiridusul Simona

In fata unui adversar net superior la capitolul forta, Simona Halep a jucat foarte bine tactic, incercand sa o plimbe pe Karolina Pliskova pe tot terenul si sa o oblige sa loveasca in mare parte din deplasare. Partida a fost una dura, cu multe schimburi violente, insa forta interioara si jocul de picioare au ajutat-o pe Halep sa se impuna in doua seturi, scor 6-4, 7-5, dupa o ora si 38 de minute de joc. In semifinalele turneului Premier de la Sydney, Simona o va intalni pe Svetlana Kuznetsova, din Rusia.

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Mediafax aminteste ca cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2012, la Indian Wells, in primul tur, cand romanca s-a impus, scor 6-1, 6-1.

SIMONA HALEP-SVETLANA KUZNETOVA. Probleme mari cu ploaia la Sydney

Meciul Simona Halep-Svetlana Kuznetova de la Sydney a fost suspendat din cauza ploii, anunta GSP, la scorul de 5-4 pentru romanca, in primul set. in aceste momente, oficialii.

Simona Halep - Svetlana Kuznetova, dubla doi. Meciul se reia de la 5-4 in primul set pentru Simona, LIVE TEXT pe adevarul.ro, de la ora 4.00

Partida dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si Svetlana Kuznetova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, se va relua in aceasta dimineata de la ora Romaniei 04. 00, dupa ce a fost intrerupt joi la scorul de 5-4 pentru jucatoarea romanca, din cauza ploii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )