Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur la Australian Open

România Liberă România Liberă,
Cu cine va juca Simona Halep in primul tur la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Mediafax aminteste ca cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2012, la Indian Wells, in primul tur, cand romanca s-a impus, scor 6-1, 6-1. continuă pe România Liberă

Simona Halep va juca in turul 1 cu o chinezoaica la Australian Open

Simona Halep a aflat sambata dimineata numele adversarei venite din calificari pe care o va intalni in primul tur de la Australian Open.

Veste buna pentru Simona Halep. Adversar facil in primul tur la Australian Open

In primul tur la Australian Open Halep va juca impotriva chinezoaicei Shuai Zhang, venita din calificari, locul 132 WTA. Cistigatoarea acestui meci va juca in turul doi cu invingatoare meciului Alize Cornet -.

Simona Halep o va intalni pe Shuai Zhang in primul tur la Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Australian Open

Vedeti mai jos ce au decis sortii pentru jucatoarele din Romania calificate pe tabloul principal de simplu de la Australian Open, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri dimineata.

Simona Halep, vedeta in New York Times. Americanii dezvaluie de ce a acceptat Darren Cahill sa o antreneze

Simona Halep va incepe Australian Open, din postura de numar 2 WTA, iar acest lucru o face vedeta in ochii presei din toata lumea.

Australian Open: se stie prima adversara a Simonei Halep! E pe locul 132 in lume si Simona a batut-o o data

In iurma partidelor din califcari, s-a conturat si tabloul principal de la Australian Open, iar Simona Halep va juca impotriva unei tenismene din China, Shuai Zang.

Simona Halep si-a aflat posibilele adversare de la Australian Open. Serena Williams si Maria Sharapova doar in finala

Vineri dimineata la pranz in Australia) a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de competitie pentru Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Intrecerea debuteaza luni, 18 ianuarie, cu meciurile din partea superioara a tablourilor. Halep, plasata in partea cea mai de jos, va intra in turneu in cursul zilei de marti.

Australian Open: ce sansa pentru Simona Halep! Tragere la sorti norocoasa

Australian Open, primul Grand Slam al anului, incepe pe 18 ianuarie. Asta-noapte a avut loc tragerea la sorti, iar Simona Halep are un culoar favorabil.

Australian Open: ce sansa pentru Simona Halep! Tragere la sorti norocoasa. Vezi aici tabloul complet feminin dar si pe cel masculin de la Melbourne

Australian Open, primul Grand Slam al anului, incepe pe 18 ianuarie. Asta-noapte a avut loc tragerea la sorti, iar Simona Halep are un culoar favorabil.

Australian Open: Isi pot apara titlurile Serena Williams si Novak Djokovic? Poate face Halep mai mult?

Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, bate din ce in ce mai tare la usa. In scena vor intra cele mai mari nume din tenis, printre care si castigatorii de anul trecut, Serena Williams si Novak Djokovic. Sperantele noastre se indreapta spre Simona Halep. Ce vor face ei? .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )