Libnet.ro
UNICEF

12:00

Veste dezastruoasa pentru sute de mii de elevi din Romania. Ministerul Educatiei este neputincios

Playtech Playtech,
Veste dezastruoasa pentru sute de mii de elevi din Romania. Ministerul Educatiei este neputincios

Milioane de elevi din Romania sunt socati de noile anunturi primite din partea autoritatilor. Ce se intampla si de ce Ministerul Educatiei este din nou pus intr-o postura proasta? Anunt devastator pentru elevii din Romania Pandemia de coronavirus a demonstrat inca o data parintilor si elevilor ca sistemul e intr-o stare foarte proasta. Ministerul Educatiei . continuă pe Playtech

Germania, ajutoare pentru sute de mii de romani. Angela Merkel a stabilit clar!

Intreaga Europa este sub efectul devastator al pandemiei generate de COVID-19. in acelasi timp este o presiune din ce in ce mai mare asupra Comisiei Europene de a ajuta statele afectate. in acelasi timp se cere imperativ CE sa ajute firmele din statele europene, afectate de criza si in pragul familemntului. Statul cel mai vocal .

Subsecretar de stat in Ministerul Educatiei: 400.000 de elevi din 3 milioane nu au acces la internet

000 de elevi din trei milioane nu au acces la internet in locuintele lor deoarece comunitatile in care traiesc nu beneficiaza de acest serviciu, a declarat vineri, la prezentarea strategiei de digitalizare a educatiei din Romania, subsecretarul de stat in Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC), Jean Badea. Acesta a declarat ca spera ca in doi ani toti acesti elevi sa aiba acces la internet.

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania solicita prelungirea programului magazinelor pana la ora 22.00, in perioada sarbatorilor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) solicita public Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) prelungirea programului magazinelor, in perioadele 19-24 decembrie 2020 si 28-31 decembrie 2020, cu o ora, de la ora 21. 00 pana la ora 22. 00, potrivit News.

Ce zile libere sunt in 2021 pentru angajatii din Romania. Vestea proasta primita de toti romanii

Anul acesta a fost unul plin delibere, multe dintre ele datorate pandemiei si Starii de Urgenta si Alerta. Daca anul acesta liberele au fost, majoritatea in timpul saptamanii, anul viitor, in 2021 conform Codului Muncii, multe vor fi in weekend. in 2021 libere multe in weekend Conform Codului Muncii, ca si in anul acesta, ce .

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID din Romania: Va fi o transa simbolica, pentru inceperea vaccinarii. 10.000 de doze ajung pentru 5000 de persoane

Presedintele Romaniei a fost intrebat, miercuri, despre detaliile referitoare la campania de vaccinare anti-COVID din Romania, in contextul in care primele doze de vaccin ar putea ajunge dupa Craciun pe.

Biserica misterioasa din Romania care e in pustietate. Legenda spune ca usile se deschid singure, o data pe an

Romania este, fara indoiala, o tara puternic legata de crestinism. Putini sunt, insa, cei care au habar de biserica misterioasa care e in pustietate si despre care se spune ca usile sale de deschid singure, o data pe an. Legenda din spatele acestui lacas de cult este una fabuloasa. Legenda bisericii cu usi care se .

Decizie in premiera pe piata media din Romania. Un post TV de stiri va da un serial de pe Netflix

Stiri cuactiune. Adrian Sarbu, decizie in premiera pe piata media din Romania: va aduce pe postul sau TV serialul Frauda, difuzat si de Netflix. Va fi in fiecare vineri, de la ora 22:00. Postul de stiri Aleph News va da un serial de pe Netflix. Decizia lui Sarbu reprezinta o premiera pe piata media romaneasca .

EXCLUSIV Vedeta din Romania care s-a mutat cu sotul sau in alta tara, de teama virusului. Ce reguli stricte sunt: Amenda pe loc!

Pandemia de coronavirus a bagat groaza in vedetele noastre care nu mai stiu cum sa paraseasca Bucurestiul, din cauza numarului periculos de mare de bolnavi Covid-19. Speriata de restrictiile dure luate de autoritati, dar si de situatia tragica din spitale, unde cu greu se elibereaza un pat la ATI, mai multe vedete din Romania au .

Castigatorii Hackathon4Health 2020 au dezvoltat proiecte cu impact real in inovatia digitala a sistemului de sanatate din Romania

Hackathon4Health, cel mai important hackathon pe teme de sanatate din Romania, a avut loc week-endul acesta la initiativa companiei Johnson and Johnson Romania, alaturi de Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti UMFCD) prin Centrul de Inovatie si e-Health CieH) si Asociatia Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti SSMB).

FOTOREPORTAJ Viata in pandemie - impactul COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania

9 luni, 42 localitati, 6 fotografi si un proiect vizual: Viata in pandemie. Documentaria. ro lanseaza site-ul Viata in pandemie, o arhiva de fotografii care documenteaza impactul crizei COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania: 40 de fotoreportaje din 42 de localitati din Romania, realizate pe parcursul ultimelor 9 luni de 6 fotojurnalisti. Povesti despre medici, antreprenori locali, voluntari, artisti, oameni din societatea civila, turisti, preoti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )