Libnet.ro
UNICEF

21:15

Veste mare pentru fanii lui Justin Bieber! Artistul va veni in Romania

B1 B1,
Veste mare pentru fanii lui Justin Bieber! Artistul va veni in Romania

Justin Bieber va concerta in Bucuresti in prima jumatate a anului viitor. Pustiul teribil ce a debutat pe internet si a ajuns sa bata recorduri de popularitate, inregistrand milioane de. continuă pe B1

Veste buna pentru fanii clasicelor americane: serialul Arma Mortala, lansat oficial pe Digi Film

Daca ti-a placut seria filmelor Arma Mortala cu Mel Gibson si Danny Glover, avem o veste buna: exista un serial inspirat din povestea clasica, pe care il vei putea urmari pe Digi Film. Premiera are loc pe Digi Film, incepand de astazi, 23 septembrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat in fiecare vineri, de [].

Justin Bieber s-a despartit de Sophia Richie dupa sase saptamani!

Justin Bieber pur si simplu nu reuseste sa aiba o relatie serioasa. Dupa ce a schimbat cateva iubite mai ceva ca sosetele intr-o perioada, Justin parea sa-si fi gasit fericirea in bratele modelului Sophia Richie. Cei doi s-au despartit insa in urma cu cateva zile, dupa nici 6 saptamani petrecute impreuna.

Justin Bieber canta in Romania anul viitor?

Justin Bieber canta in Romania anul viitor? Au aparut deja zvonuri in piata cum ca echipa artistului ar fi semnat deja contractul cu un organizator de concerte din Romania, iar spectacolul ar urma sa fie parte a turneului european al solistului din 2017.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )