Libnet.ro
UNICEF

10:45

Justin Bieber canta in Romania anul viitor?

ADPM ADPM,
Justin Bieber canta in Romania anul viitor?

Justin Bieber canta in Romania anul viitor? Au aparut deja zvonuri in piata cum ca echipa artistului ar fi semnat deja contractul cu un organizator de concerte din Romania, iar spectacolul ar urma sa fie parte a turneului european al solistului din 2017. continuă pe ADPM

Veste mare pentru fanii lui Justin Bieber! Artistul va veni in Romania

Justin Bieber va concerta in Bucuresti in prima jumatate a anului viitor. Pustiul teribil ce a debutat pe internet si a ajuns sa bata recorduri de popularitate, inregistrand milioane de.

Concertul anului in Romania

Idolul tinerelor vine in Romania. Justin Bieber va concerta in prima jumatate a anului viitor la Bucuresti, potrivit Spynews. ro. Bieber se afla deja in plin turneu european pana la.

Justin Bieber s-a despartit de Sophia Richie dupa sase saptamani!

Justin Bieber pur si simplu nu reuseste sa aiba o relatie serioasa. Dupa ce a schimbat cateva iubite mai ceva ca sosetele intr-o perioada, Justin parea sa-si fi gasit fericirea in bratele modelului Sophia Richie. Cei doi s-au despartit insa in urma cu cateva zile, dupa nici 6 saptamani petrecute impreuna.

Statia spatiala a chinezilor va lovi Pamantul anul viitor

Statiaspatiala pe care chinezii au scapat-o de sub control de curand va lovi Pamantul anul viitor. Pe 15 septembrie, Agentia Spatiala a Chinei si-alansat cea a doua statie spatiala, cunoscuta sub numele de Tiangong-2. Lansarea a avutloc inDesertul Gobi, la ora locala 22:04,misiunea fiind una fara echipaj. Acum, la cateva zile dupa evenimentul respectiv, aflam [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )