Libnet.ro
UNICEF

18:45

Veste proasta pentru echipa nationala de handbal. Una dintre cele mai experimentate jucatoare se retrage

Adevărul Adevărul,
Veste proasta pentru echipa nationala de handbal. Una dintre cele mai experimentate jucatoare se retrage

Desi Romania a inceput bine campania de calificare la EURO 2020, printr-o victorie in fata Ucrainei, 27-24, seara a adus o veste mai putin buna pentru handbalul din tara noastra. continuă pe Adevărul

LACRIMI AMARE pentru RONA HARTNER! Vestea trista despre marea actrita a fost CONFIRMATA! Fanii sunt DEVASTATI (GALERIE FOTO)

Rona Hartner a venit cu noi precizari despre starea sa de sanatate. VESTE PROASTA PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FACUT ANUNTUL! VA FI ULTIMA OARA Actrita se lupta cu chimioterapia de ceva vreme,.

Veste buna pentru pensionari! Ar putea primi, pe langa pensie, o indemnizatie! Cine se incadreaza

Bunicii ce au grija de nepotii lor ar putea primi, incepand cu anul viitor, o indemnizatie pentru cresterea si ingrijirea acestora, potrivit unui proiect legislativ inregistrat recent la Senat pentru.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare, tot mai multe tari vest europene au impunand sau intentionand sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )