Libnet.ro
UNICEF

12:15

Veste proasta pentru Gabriela Cristea. Ce prietena ar putea sa ii sufle postul de prezentatoare TV

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru Gabriela Cristea. Ce prietena ar putea sa ii sufle postul de prezentatoare TV

Veste proasta pentru Gabriela Cristea, gazda emisiunii Like a Star. Dupa o pauza de cativa ani in care s-a dedidat copiilor, o buna prietena ar putea sa ii sufle viitorul post de prezentatoare TV. Despre cine este vorba? Veste proasta pentru Gabriela Cristea. Ce prietena ar putea sa ii sufle postul de prezentatoare TV Mireasa . continuă pe Playtech

Gabriela Cristea a vrut sa le arate tuturor rochita de Revelion, dar fanii i-au sarit in cap. Ce s-a vazut in imagine

Gabriela Cristea a vrut sa le arate tuturor rochita de Revelion, dar fanii i-au sarit in cap dupa ce s-a fotografiat si a postat poza pe retelele de socializare. O admiratoare i-a transmis ca pantofii nu se potrivesc cu rochia, in timp ce altcineva i-a recomandat sa poarte sutien. Prezentatoarea TV nu s-a suparat si .

Gabriela Cristea arunca BOMBA despre NOUA SARCINA, chiar inainte de Sarbatori: Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj... (GALERIE FOTO)

Gabriela Cristea trece printr-una din cele mai feicite perioade din viata ei, alaturi de , sotul ei, si de cele doua fetite. VEZI AICI GALERIA FOTO Deoarece au tot existat speculatii cu privire.

Veste uriasa pentru romani. Parlamentul a luat decizia. Cum vor putea primi a doua pensie

Conform unui proiect de la inceputul anului in curs si a explicatiilor date de fostul Ministru al Muncii la vremea respectiva, Marius Budai, pensia ocupationala, ca despre ea este vorba, este o pensie facultativa pe care angajatorul o poate crea ca un beneficiu pentru angajatii lui, dupa ce angajatorul creeaza o schema de pensii ocupationale, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )