Libnet.ro
UNICEF

22:45

Veste SOC pentru toti soferii romani: Ce vor pati cand vor fi obligati sa isi faca ITP-ul! Risti sa iti pierzi masina, iar amenzile sunt uriase!

B1 B1,
Veste SOC pentru toti soferii romani: Ce vor pati cand vor fi obligati sa isi faca ITP-ul! Risti sa iti pierzi masina, iar amenzile sunt uriase!

Din 20 mai, soferii care cumpara masini la mana a doua si nu anunta tranzactiile risca amenzi, iar in cazul in care se schimba proprietarul unei masini, inmatricularea acesteia va fi suspendata in. continuă pe B1

SCHIMBARI radicale pentru TOTI SOFERII! Ce se va intampla cu masinile romanilor! PRESEDINTELE a DECIS

Printre decretele semnate de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se numara si decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 78/2000 privind omologarea, eliberarea cartii de id.

Toti soferii sunt vizati! Duminica intra in vigoare SCHIMBARILE RUTIERE

Anunt capital pentru toti soferii. Cinci schimbari radicale se aplica din 20 mai. Cumparatorii masinilor second-hand vor risca amendarea daca nu anunta tranzactiile. Daca vehiculul nu a.

Veste teribila pentru romanii cu masini la mana a doua: Ce risca soferii romani incepand din aceasta saptamana

Vesti teribile pentru soferii romani. Potrivit unei noi legi, care va intra in vigoare incepand cu 20 mai, cei care vor sa-si achizitioneze o masina second-hand, vor fi obligati sa anunte acest lucru in.

Ce se intampla cu masinile la mana a doua din 20 mai: Soferii romani sunt uluiti, amenzile sunt uriase!

Vesti teribile pentru soferii romani. Potrivit unei noi legi, care va intra in vigoare incepand cu 20 mai, cei care vor sa-si achizitioneze o masina second-hand, vor fi obligati sa anunte acest lucru in.

Patronatele din turism anunta lansarea programului Litoralul pentru toti / Preturile sunt ntre 159 si 605 lei pentru o saptamna de cazare

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a lansat programul Litoralul pentru toti prin care turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 159 si 605 de lei pentru o saptamana de cazare in perioada 14 mai - 14 iunie. Tarifele practicate in programul special Litoralul pentru toti sunt mai mici cu pana la 70% fata de cele din varf de sezon, potrivit FPTR.

Veste-soc de la specialisti! Ce contine de fapt coaja celui mai consumat aliment de catre romani

Avertisment socant facut de specialisti despre coaja de paine. Specialistii fac un avertisment serios, afirmand ca aceasta contine substante nocive pentru sanatate. De ce este periculoasa coaja de paine?.

Veste CATASTROFALA pentru multi romani! Schimbari MAJORE pentru cei care vor sa obtina PERMISUL DE CONDUCERE!

Anul acesta vor avea loc mai multe schimbari care ii va viza pe cei care vor urma sa obtina permisul auto. Daca in anii trecuti carnetul se obtinea mai usor, acum lucrurile s-au schimbat.

Ce se intampla cu cel mai ieftin model de Dacia Duster: Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii

Cea mai ieftina varianta disponibila pentru Dacia Duster a fost testata de jurnalistii publicatiei germane Der Spiegel, acestia avand, in cele din urma, o serie de comentarii negative. Versiunea testata a.

Aproape jumatate dintre tinerii romani vor sa plece afara, iar majoritatea nu iau in calcul o reintoarcere in tara

In urmatorii cinci ani, aproape jumatate dintre tinerii romani de pana in 35 de ani vor sa plece din tara, cei mai multi cautand un loc de munca mai bine platit sau ar plecand pentru studii. insa,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )