Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vestea diminetii despre vaccinurile anti-covid. Anuntul categoric al lui Alexandru Rafila

Playtech Playtech,
Vestea diminetii despre vaccinurile anti-covid. Anuntul categoric al lui Alexandru Rafila

Alexandru Rafila vine cu vesti despre vaccinurile mult asteptate pentru coronavirus. Ce spune reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii despre posibile efecte adverse? Ar trebui sa-si faca griji romanii? Alexandru Rafila, despre posibil efecte adverse ale vaccinurilor COVID-19 Alexandru Rafila a declarat in cursul zilei de marti ca nu se pune problema ca vaccinurile . continuă pe Playtech

Vestea momentului despre pensii si toti romanii trebuie sa afle urgent. E vorba de banii a milioane de cetateni

Cu fiecare program de guvernare romanii incep sa fie mai optimisti. Cel putin cand vine vorba de promisiuni. Si anuntul de acum e atat despre pensii, cat si despre banii pe care ceilalti.

ALEXANDRU RAFILA, DESPRE VACCINURILE ANTI-COVID: Nu se pune problema ca vor avea efecte care pun in pericol sanatatea

Medicul Alexandru Rafila, candidat al PSD in alegerile parlamentare, a declarat astazi, la Ploiesti, referindu-se la vaccinurile impotriva infectiei cu noul coronavirus, ca nu se pune problema ca acestea sa produca efecte adverse de natura sa puna in pericol sanatatea populatiei, indemnandu-i pe cetateni sa se vaccineze si sfatuindu-i pe colegii sai sa nu isi mai expuna parerile personale pentru a nu deveni influenceri.

PARALELA 45: Vestile bune despre vaccinurile anti-Covid dau incredere romanilor sa calatoresca

Campaniile de reduceri din luna noiembrie au adus rezervari peste asteptari pentru o luna de pandemie, pentru vacantele de revelion si vara urmatoare. Zeci de turisti au cumparat zilnic pachete cu pana la 50% discount, in special online, in contextul vestilor bune referitoare la vaccinurile anti-Covid realizate si al pregatirilor pentru vaccinarea populatiei. Adaptat situatiei si ca masura de siguranta pentru clienti, pachetele Paralela 45 au incluse asigurarea medicala si STORNO, care acopera pierderile financiare cauzate de anulare sau din cauza imbolnavirii cu virusul SARS-CV-2, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )