Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vesti bune pentru tinerii romania: Marea Britanie continua sa acorde imprumuturi de studii si pentru anul academic 2017-2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vesti bune pentru tinerii romania: Marea Britanie continua sa acorde imprumuturi de studii si pentru anul academic 2017-2018

Guvernul din Marea Britanie a anuntat marti ca isi va continua politica de acordare a imprumuturilor de studii pentru cetatenii europeni si pentru anul academic 2017-2018. continuă pe Wall-Street Ro

Vesti bune pentru tinerii din Romania: Marea Britanie continua sa acorde imprumuturi de studii si pentru anul academic 2017-2018

Guvernul din Marea Britanie a anuntat marti ca isi va continua politica de acordare a imprumuturilor de studii pentru cetatenii europeni si pentru anul academic 2017-2018.

Vesti bune pentru soferi: Se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie

Vesti bune pentru soferi. De duminica, se circula din nou pe autostrada dintre Sibiu si Orastie, informeaza B1 TV. Angajatii CNADNR au lucrat fara oprire in ultimele luni pentru a redeschide circulatia.

Vesti bune pentru romani. Un sortiment de mancare va fi mai ieftin

Producatorii, procesatorii si retailerii ar putea fi obligati sa reduca preturile produselor alimentare care urmeaza sa expire, potrivit unui proiect de act normativ ce intra sa aceasta saptamana.

Marea Britanie vrea sa angajeze 1.000 de medici din strainatate, inclusiv din Romania. Ce conditii trebuie indeplinite

Cea mai mare firma de recrutare de doctori specializati in medicina generala din Marea Britanie intentioneaza sa angajeze pana la 1. 000 de medici in urmatorii patru ani, in special din Ro.

Franta cere autoritatilor britanice sa preia copiii refugiati care au rude in Marea Britanie

Ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve sustine ca Marea Britanie are datoria morala sa preia minorii din tabara pentru refugiati de la Calais care au rude in Regatul Unit.

Irlanda si Marea Britanie doresc securizarea frontierelor, dupa Brexit

Irlanda si Marea Britanie poarta discutii in privinta unui acord de securizare a frontierelor celor doua state, care sa fie implementat dupa iesirea statului britanic din Uniunea Europeana, a anuntat guvernul irlandez.

Tabloidele The Sun si Daily Mail au fost criticate si acuzate de CE ca alimenteaza prejudecati in Marea Britanie

Publicatiile The Sun si Daily Mail au fost criticate intr-un raport al Comisiei Europene impotriva Rasismului si Intolerantei ca alimenteaza prejudecati in Marea Britanie, documentul atragand atentia asupra discursurilor din mass-media care instiga la ura si discriminare, informeaza The Independent.

Cetatenii comunitari cu domiciliu in Marea Britanie vor putea ramane acolo si dupa Brexit

Toti cetatenii Uniunii Europene care au resedinta in Marea Britanie vor putea ramane acolo dupa Brexit, scrie sambata cotidianul Daily Telegraph, preluat de AFP, citand surse guvernamentale. Guvernul de la Londra a refuzat pana acum sa garanteze public posibilitatea ramanerii in tara a cetatenilor europeni dupa retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, scrie Agerpres.

Vesti EXCELENTE pentru cetatenii UE care locuiesc in Regatul Unite. Decizia luata de autoritati va schimba radical lucrurile

Vesti excelente pentru cetatenii straini care locuiesc in Regatul Unite. Se pare ca lucrurile nu stau atat de rau dupa votul iesirii Marii Britanii pentru strainii depe teritoriul.

Vesti bune in programul Casa Verde. Director APM: Ne-au anuntat telefonic despre o suplimentare cu 25-30%

Solicitantii care au ramas astazi in fata sediului APM strigand disperati Hotii! cand s-a sistat inregistrarea in program, la epuizarea fondurilor, au primit, in cele din urma, si vestea ca se suplimenteaza disponibilul pentru judetul Olt astfel incat sa se poata depune alte pana la 60 de dosare.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )