Libnet.ro
UNICEF

15:00

VESTI PROASTE pentru PENSIONARI! Nu vor mai primi BANI din 2019! DECIZIA radicala a fost anuntata

B1 B1,
VESTI PROASTE pentru PENSIONARI! Nu vor mai primi BANI din 2019! DECIZIA radicala a fost anuntata

Schimbari de ultima ora pentru pensionarii din Romania. Ministerul Finantelor Publice vrea sa realizeze economii, prin urmare contractul cu Posta va fi rupt. Astfel, pensia nu va mai fi adusa de postas ci va fi. continuă pe B1

Vesti proaste pentru Posta Romana: toti pensionarii isi vor primi pensiile pe card, din 2019

Vesti noi pentru pensionari. De anul viitor, pensia nu va mai fi adusa de postas, ci va fi virata pe card. Ministerul Finantelor Publice vrea sa stranga surubul si sa nu mai cheltuiasca 600 milioane lei pe an pentru expedierea pensiilor prin Posta Romana.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor anul acesta: PANA CAND mai sunt BANI pentru a se face platile

Vesti importante pentru pensionarii romani. Un proiect legislativ depus de PSD la Camera Deputatilor prevede ca stagiul de cotizare sa fie redus de la 35 la 20 ani pentru mai multe categorii de.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Trei milioane de masini din Romania nu vor mai putea circula. PANICA printre soferi!

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

Vesti bune pentru aceasta categorie de pensionari. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului 105/1999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de catre regimurile.

BOMBA a explodat: Toti romanii vor primi mai putini bani la pensie! Afli doar de AICI daca esti si tu vizat

Sindicatele critica dur proiectul noii legi a pensiilor si spun ca simularile arata ca 65% dintre romani se vor incadra la pensia minima. Acest lucru inseamna ca vor primi foarte putini bani in momentul.

Bugetul Educatiei in Romania: mic si alocat necorespunzator! Tarile performante dau cei mai multi bani pentru invatamantul primar!

Situatia critica a invatamantului romanesc se explica prin modul defectuos in care sunt alocate resursele: cea mai mare parte din bugetul total merge catre invatamantului secundar, iar pentru invatamantul primar se acorda cea mai mica pondere. Astfel,.

Cum se pierd banii la ANAF: Un angajat al Fiscului aduce de 55 de ori mai putini bani la buget decat unul din Statele Unite

Una din principalele problema in Romania o reprezinta incapacitatea colectarii taxelor ceea ce ne lasa fara sume importante de bani la bugetul de stat. Sarcina colectarii revine Fiscului, directie care are nu ma.

Ai un birou cu adevarat bine echipat? Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca pentru a fi mai productiv

Daca ti se pare ca nu ai niciodata timp sa-ti organizezi biroul pentru a fi mai eficient afla ca lipsa timpului poate fi cauzata intocmai de aceasta problema.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )