Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vesti proaste pentru soferi. Ce s-ar putea intampla cu taxa de prima inmatriculare si cu impozitele

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru soferi. Ce s-ar putea intampla cu taxa de prima inmatriculare si cu impozitele

Premierul interimar, Ludovic Orban, vrea taxa auto la prima inmatriculare! Trebuie inteleasa ca o taxa de poluare, dar poate fi perceputa si ca impozit variabil, pe proprietate. Vesti proaste, soferi! Cu toate acestea, premierul a asigurat ca taxa nu se va introduce pana cand nu se va ajunge la o solutie agreata de Comisia Europeana. continuă pe Playtech

Recalcularea pensiilor in 2020. Vesti proaste pentru pensionarii care pierd bani

Persoanele pensionate dupa 2011 trebuie sa stie ca vor fi beneficiarii unei cresteri mai mici sau mai mari a pensiei, intrucat la data pensionarii, acestia au primit un indice de corectie care nu va mai exista. Iata cum se calculeaza si ce trebuie sa stie fiecare pensionar Ce trebuie sa stie toti pensionarii Pentru ca .

E OFICIAL! Se dau BANI de la stat! VESTI excelente pentru acesti romani!

Vesti bune pentru acesti romani! Se dau bani de la stat! Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a inceput de pe 9 mai sa elibereze adeverinte prin intermediul carora beneficiarii vor putea sa.

E OFICIAL! Vesti EXCELENTE pentru TOTI ROMANII care urmeaza sa iasa la PENSIE! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL mult asteptat

Anunt important pentru toti romanii care urmeaza sa iasa la pensie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Este vorba despre.

Alocatiile pentru copii ar putea fi marite mai devreme decat se credea. Cand e votul decisiv

Veste buna pentru copiii din Romania. Micutii ar putea primi mai devreme cei 300 de lei pe luna. Decizia e in mainile oficialilor din Camera Deputatilor. Cand e votul decisiv? Alocatiile pentru copii ar putea fi marite mai devreme decat se credea Alocatiile s-ar putea dubla mai devreme de 1 august, in cazul in care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )