Libnet.ro
UNICEF

22:45

VESTI de ultima ora despre DIVORTUL lui Meghan Markle si Printul Harry! ANUNTUL care SOCHEAZA Marea Britanie

B1 B1,
VESTI de ultima ora despre DIVORTUL lui Meghan Markle si Printul Harry! ANUNTUL care SOCHEAZA Marea Britanie

Din ce in ce mai multe zvonuri apar despre Meghan Markle si Printul Harry, cum ca cei doi vor divorta. continuă pe B1

SOC in familia regala: Vesti de ULTIMA ORA despre DIVORTUL lui Meghan Markle de Printul Harry! Chiar inainte de Craciun...

Chiar inainte de sarbatori, s-au intensificat zvonurile conform carora mariajul dintre Maghan Markle si Printul Harry se afla intr-o etapa cel putin controversata. Se vorbeste despre un viitor divort .

-10 grade Celsius de Craciun. ANM a facut acum anuntul de ultima ora despre cum va fi vremea de Sarbatori

Meteorologii au anuntat -10 grade Celsius de Craciun. ANM a facut acum anuntul de ultima ora despre cum va fi vremea de Sarbatori. -10 grade Celsius de Craciun. Anuntul ANM despre cum va fi vremea de Sarbatori Meteorologii au anuntat, in urma cu cateva zile, ca temperaturile vor fi extrem de ridicate in urmatoarea perioada.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora despre pensiile romanilor: Este nevoie urgenta de reforma intregului sistem de pensii

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20-30 de ani nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor, a declarat, joi seara, la un post de televiziune, ministrul Finantelor, Florin Citu, atragand atentia ca este nevoie urgent de o reforma a acestui sistem.

Maria Ciobanu, vesti de ultima ora din America. Ce face artista in SUA, la 82 de ani. Putini ar tine pasul

Maria Ciobanu, cunoscuta drept Ciocarlia muzicii populare, a dat Romania pe America pentru a fi mai aproape de copiii ei. De acolo vin acum vesti de ultima ora. Ce face artista in SUA? Maria Ciobanu, vesti de ultima ora din America De cativa ani, Maria Ciobanu a pus Romania pe locul doi, hotarand sa se .

SOCUL ANULUI in Familia Regala Britanica! Printul HARRY si MEGHAN MARKLE DIVORTEAZA?! ANUNTUL tocmai a fost facut

Soc in Familia Regala Britanica! Printul Harry si Meghan Markle urmeaza sa divorteze?! BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE! VICTOR SLAV NU A PUTUT SA O RECUNOASCA! IMAG INI DE COSMAR Tot.

Meghan Markle, desemnata cea mai nedreptatita personalitate a anului. Ce loc ocupa Greta Thunberg in top

In urma unui sondaj realizat in Marea Britanie, ducesa de Sussex, Meghan Markle 37 de ani), a fost desemnata cea mai nedreptatita personalitate a anului, depasind-o chiar si pe activista Greta Thunberg 16 ani).

Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase. Bruneta a venit la TV si a facut anuntul oficial

Ilie Nastase a avut parte numai de povesti de iubire intortocheate. Cu toate astea, pana acum a reusit sa iubeasca si sa se desparta cu aceeasi pasiune. Care este adevarul despre divortul mult zvonit dintre fostul sportiv si actuala sotie? Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase in ajunul sarbatorilor, Ilie Nastase si actuala .

PENSIA MINIMA. Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii

Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii despre pensia minima.

ULTIMA ORA! Raed Arafat, accident de circulatie, in Capitala. Ce s-a intamplat cu masina in care se afla

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident de circulatie, in Capitala. Oficialul era pasager intr-o autospeciala de serviciu cu care se deplasa, moment in care autovehiculul a fost lovit de o alta masina. Raed Arafat, accident de circulatie in Capitala Din primele informatii, nimeni nu a fost ranit. Accidentul a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )