Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora despre pensiile romanilor: Este nevoie urgenta de reforma intregului sistem de pensii

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora despre pensiile romanilor: Este nevoie urgenta de reforma intregului sistem de pensii

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20-30 de ani nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor, a declarat, joi seara, la un post de televiziune, ministrul Finantelor, Florin Citu, atragand atentia ca este nevoie urgent de o reforma a acestui sistem. continuă pe Antena3

PENSIA MINIMA. Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii

Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii despre pensia minima.

PENSII SPECIALE. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca la un moment dat pensiile speciale, cu exceptia celor pentru magistrati si militari, trebuie eliminate.

Ministrul Finantelor avertizeaza: Sistemul de pensii este falimentar. Peste 20-30 de ani, nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a atras atentia, joi,in cadrul emisiunii Dosar de politician, asupra faptului ca actualul sistem de pensii din Romania este unul falimentar, iar peste 20-30 de ani nu vor.

Ministrul Finantelor: Statul roman a platit fratilor Micula 200 de milioane de euro (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a anuntat, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca statul a platit fratilor Micula 900 de milioane de lei pentru a evita blocarea Romatsa. Le-am dat.

Ministrul Finantelor mesaj pentru companii: Felul in care am corectat Ordonanta 114 s-ar putea sa va creeze alte probleme

Modificarile aduse de Guvern Ordonantei 114 ar putea crea mediului de afaceri alte probleme, le-a transmis joi ministrul Finantelor, Florin Citu, reprezentantilor mediului de afaceri prezenti la lansarea unui proiect de modernizare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Ministrul Finantelor: Un deficit de sub 3% din PIB in prezent ar fi insemnat o frana prea puternica

Promisiunea Guvernului fata de Comisia Europeana este ca Romania va reveni in 2022 la un deficit de sub 3% din PIB, insa acest procent de deficit asumat pentru prezent ar reprezenta o frana mult prea puternica pentru economia romaneasca, a declarat miercuri ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa sedinta de Guvern.

ULTIMA ORA! Raed Arafat, accident de circulatie, in Capitala. Ce s-a intamplat cu masina in care se afla

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident de circulatie, in Capitala. Oficialul era pasager intr-o autospeciala de serviciu cu care se deplasa, moment in care autovehiculul a fost lovit de o alta masina. Raed Arafat, accident de circulatie in Capitala Din primele informatii, nimeni nu a fost ranit. Accidentul a .

VREMEA.Prognoza meteo pentru 20 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Catalin Predoiu, despre pensiile speciale ale magistratilor: Sunt solidar cu premierul. Traim momente dificile datorita unor cauze pe care nu acest guvern le-a generat (VIDEO)

Ministrul Justitie nu este de acord cu pensiile speciale ale magistratilor. Catalin Predoiu sustine ca veniturile magistratilor sunt unul dintre motivele pentru care au dus la criza din justitie. Vom.

ULTIMA ORA! DELIA MATACHE, de urgenta la spital! Din pacate, este VESTEA TRISTA a zilei

Sora Deliei a trecut prin momente extrem de dificile, dupa ce a ajuns cu baietelul ei la spital, direct la terapie intensiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )