Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vestile bune continua sa vina din Spania: mai putin de 50 de morti de coronavirus in ultimele 24 de ore. Guvernul vrea sa introduca un venit nimim

Adevărul Adevărul,
Vestile bune continua sa vina din Spania: mai putin de 50 de morti de coronavirus in ultimele 24 de ore. Guvernul vrea sa introduca un venit nimim

Spania a inregistrat 48 de morti din cauza covid-19, un bilant mai mic de 50 de decese - pentru prima oara de la 16 martie -, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Ce puteti risca daca aveti pe computer software fara licenta? Gasiti cele mai bune variante: Windows 10 Pro pentru mai putin de 13 euro

In trecut achizitionarea unui computer desktop era un adevarat eveniment printre apropiati, acest tip de tehnologie gasindu-se la vanzare la costuri mari si deloc accesibile. Cel mai adesea atunci, pentru o economie in plus, se puteau realiza computere componenta cu component iar pentru a-l putea sa functioneze se foloseau copiile piratate de Windows, fara sa se tina cont de eventuale probleme ulterioare de soft.

MAE: Romanii cu contracte temporare din Spania, Franta si Marea Britanie se pot intoarce acasa

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in perioada 21 - 24 mai, vor fi organizate sapte zboruri din Spania, Franta si Marea Britanie, pentru cetatenii romani cu contracte temporare aflati in aceste tari.

Studiu: Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii

Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii, arata unul dintre cele mai recente studiimedicale. De asemenea, copiii par mai putin susceptibili de a.

Horoscop. Din 21 mai, incepe zodia Gemeni! Ce aduce sezonul pentru zodii

Horoscop. Incepand din 21 mai si pana in 20 iunie, suntem oficial in zodia Gemeni. Este vremea sa iti deschizi mintea, sa te abandonezi si sa imbratisezi toata distractia pe care lucrurile mici ale vietii le au de oferit.

Coronavirus Rusia: Nu este vina mea, se dezvinovateste Vladimir Putin

Din 14 martie, data la care a declarat ca epidemia este sub control, totul i-a mers prost. A amanat referendumul destinat sa-i acorde o presedintie pana in 2036. A fost abadonata marea parada militara din 9 mai. Uitate sunt si ratele sale de popularitate mirifice. O primavara blestemata. Asadar, pentru a alunga ghinionul, Putin are o reteta veche: prezinta doar vestile bune si se disculpa, scrie Le Point, citat de Rador.

MAE organizeaza 7 zboruri pentru revenirea romanilor din Spania, Franta si Marea Britanie in tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, intre 21 si 24 mai, vor fi organizate sapte zboruri pentru cetatenii romani, care se afla in strainatate cu titlu temporar si au fost afectati de.

Un hotel din Spania cere dovada testului negativ la COVID-19 inainte de cazare

Un hotel SPA din sudul Spaniei cere clientilor sa trimita dovada testului negativ la COVID-19, iar cand ajung la hotel se repeta testul, precum si un examen medical, ambele incluse in pret. Sapte zile, la sfarsit de iulie, costa in jur de 5. 300 de euro.

(P) Ce optiuni vor mai avea fumatorii de tigari mentolate in mai putin de-o luna?

In mai putin de-o luna, cei circa 500. 000 de romani care fumeaza tigari mentolate nu-si vor mai gasi produsele preferate in magazine. Asta pentru ca tigarile mentolate vor disparea complet din Romania, ca.

Tot mai putin germani pun parteneriatul cu SUA mai presus de relatia cu China, arata un studiu

Tot mai putini germani sunt de parere ca SUA sunt un partener mai important pentru Germania decat China, arata un studiu realizat de Pew Research Center si Korber-Stiftung in aprilie, potrivit.

Vanzarile de automobile electrice scad in acest an, dar mai putin fata de celelalte vehicule

Inmatricularile globale de automobile electrice urmeaza sa inregistreze un declin de 18% in acest an, insa este vorba de o contractie mai mica fata de cea inregistrata de automobilele echipate cu motoare cu combustie interna, au anuntat marti analistii de la BloombergNEF BNEF), transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )