Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce vezi in imagine? Fotografia care iti arata daca ai o gandire perversa

Antena3 Antena3,
Ce vezi in imagine? Fotografia care iti arata daca ai o gandire perversa

O companie hoteliera a starnit amuzamentul turistilor si internautilor dupa ce a ales sa puna pe o brosura o fotografie inselatoare. Acestia au ilustrat brosura prin care anuntau existenta. continuă pe Antena3

Filmul care iti arata cum se desfasoara o misiune reala a NASA [VIDEO]

The Martianar putea fi cel mai interesant film care abordeaza tema calatoriei in spatiu lansat anul acesta. Spre deosebire de altele, lipsite de imaginatie, care nu respecta realitatea si sunt usor plictisitoare, aceasta productie promite mult. Filmul spune povestea astronautului Mark Watney, care se presupune ca e mort dupa o furtuna pe Marte. Totusi, nu [] Filmul care iti arata cum se desfasoara o misiune reala a NASA [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Playfilm Self/less iti arata ce inseamna sa cumperi nemurirea

Self/less e un film care demonstreaza ca nu ar trebui sa te orientezi intotdeauna dupa nota IMDB cand mergi la cinema. Uneori, chiar merita sa acorzi o sansa povestii in care intuitia iti sugereaza sa ai incredere. Eu l-am ales pentru ca m-a fascinat ideea transferului de constiinta, inca de cand mi-a ajuns la urechi [] Playfilm Self/less iti arata ce inseamna sa cumperi nemurirea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gamescom 2015: Forza 6 iti arata ploaia asa cum nu ai mai vazut-o in jocuri

Cu ocazia Gamescom, cei de la Turn 10 au prezentat cateva detalii interesante in legatura cu Forza 6. Daci va gandeati ca dezvoltatorii de jocuri exagerasera pana acum cu nivelul de detaliu implementat in jocuri si cu munca depusa, atunci probabil ca ar trebui sa vedeti ultimul trailer lansat de cei de la Turn 10 [] Gamescom 2015: Forza 6 iti arata ploaia asa cum nu ai mai vazut-o in jocuri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aplicatia care iti spune ce film era celebru in ziua in care te-ai nascut

Daca esti cu adevarat pasionat de filme, sunt sanse mari sa le preferi pe cele vechi in detrimentul celor noi. Te-ai intrebat vreodata ce productie ocupa primul loc in box office in ziua in care te-ai nascut? in cazul in care ai avut aceasta curiozitate, este timpul sa iti fie satisfacuta. Desigur, probabil o sa [] Aplicatia care iti spune ce film era celebru in ziua in care te-ai nascut Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Paradoxurile faimoase care iti vor da mintea peste cap

Poate cel mai simplu mod de a enunta un paradox a fost rostit de Socrate: Tot ce stiu e ca nu stiu nimic. Prin cateva cuvinte, a putut fi sintetizata esenta stiintei, si anume ca niciodata nu trebuie sa incetezi sa iti pui intrebari. intai, sa vedem ce e un paradox. Potrivit definitiei din DEX, [] Paradoxurile faimoase care iti vor da mintea peste cap Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Probleme tehnice care iti saboteaza angajarea

Interviul de angajare nu consta doar in a-ti fi evaluate competentele profesionale. Pentru ca, degeaba ai experienta sau studii, daca nu esti disponibil in acel moment pentru job-ul respectiv sau daca probleme tehnice, cum ar fi distanta pana la.

12 alimente, condimente si ierburi care iti curata natural sangele

Daca vrei sa ai un sistem imunitar puternic si un organism sanatos, atunci trebuie sa elimini toxinele din sange. Un sistem limfatic sanatos este vital pentru mentinerea unui sange curat. Iata 12 alimente,.

Fotografia care a impresionat intreaga lume! In ce luna este insarcinata aceasta tanara

Sarah Stage este model de lenjerie intima, impatimita a fitness-ului, iar acum mamica. Poate scurta biografie nu va impresioneaza, insa cu siguranta o sa va surprinda ultima fotografie pe care si-a facut-o in lenjerie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )