Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gamescom 2015: Forza 6 iti arata ploaia asa cum nu ai mai vazut-o in jocuri

Playtech Playtech,
Gamescom 2015: Forza 6 iti arata ploaia asa cum nu ai mai vazut-o in jocuri

Cu ocazia Gamescom, cei de la Turn 10 au prezentat cateva detalii interesante in legatura cu Forza 6. Daci va gandeati ca dezvoltatorii de jocuri exagerasera pana acum cu nivelul de detaliu implementat in jocuri si cu munca depusa, atunci probabil ca ar trebui sa vedeti ultimul trailer lansat de cei de la Turn 10 [] Gamescom 2015: Forza 6 iti arata ploaia asa cum nu ai mai vazut-o in jocuri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Gamescom 2015: Mafia 3 iti va arata crima organizata de la sfarsitul anilor 60

Dupa cateva zile de asteptare, trailerul oficial pentru Mafia 3 a fost lansat intr-un final. in urma cu cateva zile, primea vestea cea mare: Mafia 3 era confirmat oficial, iar dezvoltatorii ne informau ca acesta urma sa aiba parte de un trailer. Acum, in cadrul Gamescom 2015, am avut ocazia de a-l vedea pentru prima [] Gamescom 2015: Mafia 3 iti va arata crima organizata de la sfarsitul anilor 60 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Filmul care iti arata cum se desfasoara o misiune reala a NASA [VIDEO]

The Martianar putea fi cel mai interesant film care abordeaza tema calatoriei in spatiu lansat anul acesta. Spre deosebire de altele, lipsite de imaginatie, care nu respecta realitatea si sunt usor plictisitoare, aceasta productie promite mult. Filmul spune povestea astronautului Mark Watney, care se presupune ca e mort dupa o furtuna pe Marte. Totusi, nu [] Filmul care iti arata cum se desfasoara o misiune reala a NASA [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Proiectul care iti arata cum se vede lumea prin ochii unei pasari

Daca visul tau era sa calatoresti si sa vezi lumea precum o pasare, atunci aceasta galerie de fotografii panoramice ti-l poate implini. AirPano a fost realizat de o echipa de fotografi rusi, iar rezultatul este uimitor. De obicei facem fotografiile din elicopter, dar am folosit si un avion, un dirijabil, un balon cu aer cald [] Proiectul care iti arata cum se vede lumea prin ochii unei pasari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gamescom 2015: Primele impresii dupa prezentarea Fallout 4

La Gamescom 2015, Bethesda a prezentat un video cu o parte din actiunea din Fallout 4. Fiind unul dintre cele mai asteptate jocuri din acest an, Fallout 4 nu avea cum sa lipseasca de laGamescom. Jocul dezvoltat de catre cei de la Bethsesda a fost prezentat in spatele usilor inchise, nimeni din public neavand dreptul [] Gamescom 2015: Primele impresii dupa prezentarea Fallout 4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gamescom 2015: Total War: Warhammer inlocuieste bataliile istorice cu magie

Odata cu lansarea noului joc Warhammer, vom avea parte de magie in seria Total War pentru prima oara. La Gamescom, cei de la Creative Assembly ne-au prezentat in cateva minute, cel mai nou joc din seria de succes Total War. Daca toate celelalte jocuri din serie, pana acum, includeau cadre istorice si numeroase figuri marcante [] Gamescom 2015: Total War: Warhammer inlocuieste bataliile istorice cu magie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )