Libnet.ro
UNICEF

17:00

DA VIATA EROILOR. Istoriile cutremuratoare ale Revolutiei romane

Antena3 Antena3,
DA VIATA EROILOR. Istoriile cutremuratoare ale Revolutiei romane

Demersul Antena 3, Da viata eroilor! a fost tema principala a Editiei Speciale, de luni seara, realizata de Mihai Gadea si Adrian Ursu. Numele celor 1. 166 de victime ale Revolutiei au fost rostite, in. continuă pe Antena3

DA VIATA EROILOR! Marturii cutremuratoare de la Revolutie. Copiii morti la Timisoara, pionieri si UTC-isti impotriva lui Ceausescu

In decembrie 1989, mii de romani au sfidat gloantele ca sa-si apere convingerile si visurile, iar langa adulti au stat copii. Unii dintre ei au platit cu viata pentru indrazneala lor. Pionieri si UTC-isti.

DA VIATA EROILOR! Stefan Mihai - Era frumos, cu foarte mult simt al umorului si al dreptatii

Manuela Sabauanu povesteste, in cadrul demersului Antena 3 Da viata eroilor, viata si ultimele clipe ale lui Stefan Mihai, un tanar de 29 de ani impuscat in timpul revolutiei din 1989. Stefan Mihai -.

DA VIATA EROILOR. Lupta pentru libertate continua

Demersul Antena 3, Da viata eroilor! a fost tema principala a Editiei Speciale, de luni seara, realizata de Mihai Gadea si Adrian Ursu. Numele celor 1. 166 de victime ale Revolutiei au fost rostite, in.

DA VIATA EROILOR! Badea P. Romeo Petru. Avea o inteligenta formidabila. Odihneste-te in pace, prieten drag!

Georgeta Zvarici a povestit, in cadrul proiectului Antena 3 Da viata eroilor!, o parte din viata lui Badea P Romeo Petru, care a murit in timpul revolutiei din 1989. impuscat din greseala, facand parte.

Da viata eroilor! Duhnea A. Emil - A refuzat sa fie membru PCR

Duhnea A. Emil avea numai 39 de ani cand a murit inpuscat, in timpul revolutiei din 1989. Viorel Radulescu i-a adus un omagiu lui Duhnea A Emil, in cadrul proiectului Antena 3 Da viata eroilor!. Absolvent.

Da viata eroilor! Sangele tinerilor morti in `89 cere dreptate

Printre sutele de morti pe altarul Revolutiei sunt, printre militari sau oameni simpli, si copii, in urma carora au ramas familii indoliate si sfasiate de durere. Parintii lor si astazi isi plang.

DA VIATA EROILOR: Cristian era un suflet minunat. Timp de 24 de ani lacrimile mamei nu s-au uscat

Cristian M. Florin Puiu este un nume al Revolutiei, un nume din cele peste 1. 000 de vieti sfasiate in lupta pentru libertate, asa cum s-a strigat intr-o tara intreaga, in urma cu 25 de.

DA VIATA EROILOR: Avionul a fost doborat cu o racheta lansata de la o unitate militara. Autoritatile zic ca a fost accident

Petre O. Banica este un nume al Revolutiei, un nume din cele peste 1. 000 de vieti sfasiate in lupta pentru libertate, asa cum s-a strigat intr-o tara intreaga, in urma cu 25 de nai. Avionul pe.

DA VIATA EROILOR: A fost impuscat in drum spre casa. Sotia a avut un soc ce s-a finalizat cu o leucemie fatala

Sabau F. Gavril este un nume al Revolutiei, un nume din cele peste 1. 000 de vieti sfasiate in lupta pentru libertate, asa cum s-a strigat intr-o tara intreaga, in urma cu 25 de nai. Sabau F.

DA VIATA EROILOR: Au fost legitimati, au inaintat cativa metri si a inceput sa se traga in ei

Popa G. Daniel este un nume al Revolutiei, un nume din cele peste 1. 000 de vieti sfasiate in lupta pentru libertate, asa cum s-a strigat intr-o tara intreaga, in urma cu 25 de nai. Popa G. Daniel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )