Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vicepremierul Bulgariei: Tara noastra trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei

B1 B1,
Vicepremierul Bulgariei: Tara noastra trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei

Bulgaria trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei, a declarat vicepremierul bulgar Meglena Kuneva. Afirmatia vine dupa intrevederea pe care oficialul bulgar a avut-o cu Laura Codruta Kovesi, pro. continuă pe B1

Vicepremierul Bulgariei: Tara noastra trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei

Bulgaria trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei, a declarat vicepremierul bulgar Meglena Kuneva dupa intrevederea pe care a avut-o cu Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si cu Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale pentru Integritate, informeaza Mediafax.

Meglena Kuneva, vicepremierul Bulgariei, in vizita la DNA

Meglena Kuneva, vicepremierul guvernului de la Sofia, a declarat ca Bulgaria trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei. Afirmatia vine dupa intrevederea pe care oficialul bulgar a avut-o cu Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si cu Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale pentru Integritate.

Vicepremierul Bulgariei efectueaza o vizita oficiala de 2 zile in Romania

Vicepremierul Bulgariei, Meglena Kuneva, va efectua o vizita de lucru de doua zile in Romania, joi si vineri, conform informatiilor furnizate de oficialii bulgari. in prima zi a vizitei, Kuneva va avea .

Toshiba Europe are un nou sistem de distributie a produselor in tara noastra

Toshiba Europe a anuntat ieri ca laptop-urile si tabletele destinate pietei de larg consum din tara noastra vor fi distribuite din ianuarie de Asbis Romania, in timp ce distributia laptop-urilor destinate segmentului de business va fi realizata de MB Distribution, relateaza portalul telecompaper. com, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )