Libnet.ro
UNICEF

12:00

Meglena Kuneva, vicepremierul Bulgariei, in vizita la DNA

România Liberă România Liberă,
Meglena Kuneva, vicepremierul Bulgariei, in vizita la DNA

Meglena Kuneva, vicepremierul guvernului de la Sofia, a declarat ca Bulgaria trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei. Afirmatia vine dupa intrevederea pe care oficialul bulgar a avut-o cu Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si cu Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale pentru Integritate. continuă pe România Liberă

Darius Valcov a avut o intrevedere cu vicepremierul bulgar Meglena Kuneva

Ministrul Finantelor Publice, Darius Bogdan Valcov, a primit-o astazi pe Meglena Kuneva, vicepremierul pentru afaceri europene si institutionale al Republicii Bulgaria, in contextul vizitei pe care oficialul bulgar o efectueaza la Bucuresti.

Vicepremierul Bulgariei efectueaza o vizita oficiala de 2 zile in Romania

Vicepremierul Bulgariei, Meglena Kuneva, va efectua o vizita de lucru de doua zile in Romania, joi si vineri, conform informatiilor furnizate de oficialii bulgari. in prima zi a vizitei, Kuneva va avea .

Vicepremierul Bulgariei, la o intalnire cu ministrul Mihai Tudose: Romania, Bulgaria si Grecia ar trebui sa formeze o troika la nivel de coordonare a proiectelor comune ce pot fi depuse in cadrul Planului Juncker

Ministrul Economiei Mihai Tudose s-a intalnit joi cu Meglena Kuneva, viceprim-ministru al Republicii Bulgaria, discutiile fiind concentrate pe proiectele de interes comun care pot fi sustinute impreuna in cadrul Planului de Investitii pentru Europa 2015- 2017 Planul Juncker), informeaza Ministerul Economiei. Romania, Bulgaria si Grecia ar trebui sa formeze o troika la nivel de coordonare a proiectelor comune ce pot fi depuse in cadrul Planului Juncker de Investitii in Europa, a fost propunerea formulata de Meglena Kuneva, se precizeaza in comunicat.

Vicepremierul Bulgariei: Tara noastra trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei

Bulgaria trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei, a declarat vicepremierul bulgar Meglena Kuneva dupa intrevederea pe care a avut-o cu Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si cu Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale pentru Integritate, informeaza Mediafax.

Vicepremierul Bulgariei: Tara noastra trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei

Bulgaria trebuie sa urmeze exemplul Romaniei in combaterea coruptiei, a declarat vicepremierul bulgar Meglena Kuneva. Afirmatia vine dupa intrevederea pe care oficialul bulgar a avut-o cu Laura Codruta Kovesi, pro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )