Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vicepremierul Dragnea, pregatit sa ceara Guvernului peste 33 milioane euro pentru primari

Hotnews Hotnews,
 Vicepremierul Dragnea, pregatit sa ceara Guvernului peste 33 milioane euro pentru primari

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a pregatit un proiect de hotarare prin care cere Guvernului noi fonduri pentru primari, de aceasta data de 150 milioane lei 33,5 milioane euro), cea mai mare suma din ultimele saptamani, pentru facturi restante la lucrari executate, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Dragnea, pregatit sa ceara Guvernului peste 33 mil. euro pentru primari / Vicepremierul: Analizam miercuri alocarea de bani catre autoritatile locale, necesarul e de 280 de mil. lei

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a pregatit un proiect de hotarare prin care cere Guvernului noi fonduri pentru primari, de aceasta data de 150 milioane lei 33,5 milioane euro), cea mai mare suma din ultimele saptamani, pentru facturi restante la lucrari executate, informeaza Mediafax. UPDATE: Liviu Dragnea a declarat, marti, ca la nivelul Guvernului va fi discutata in sedinta de miercuri alocarea unor sume catre autoritatile locale pentru acoperirea unor arierate si sprijinirea acestora in sezonul rece, precizand ca necesarul ar fi de 280 de milioane de lei.

Dragnea cere Guvernului inca 33 milioane de euro pentru primari.

Vicepremierul Liviu Dragnea a pregatit un nou proiect de hotarare, prin care cere Guvernului 150 de milioane de lei 33,5 mil. euro) pentru primari, pentru facturi restante la lucrari executate, transmite Mediafax. Solicitarea ministrului Administratiei Publice este ca banii sa fie alocati din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului, in baza ordonantei de urgenta adoptata recent de Executiv prin care este permis acest transfer de bani, prin derogare de la lege. Citeste si: .

Rio Bucovina a investit peste 4 milioane euro in tehnologie si inovatie

Producatorul de apa minerala Rio Bucovina a investit, in fabrica Vatra Dornei, peste patru milioane de euro in cresterea si modernizarea capacitatii de productie, in tehnologie si in eficientizarea distributiei, precum si in dezvoltarea inovatiilor la nivel de produs, potrivit unui comunicat trimis azi redactiei.

Apple a cumparat cu peste 200 milioane dolari compania Topsy specializata in analiza datelor de pe Twitter

Apple a cumparat compania de analiza Topsy care indexeaza toate cele 400 de miliarde de mesaje postate de cand exista Twitter, achizitia urmand sa ajute Apple sa inteleaga mult mai bine ce cauta clientii si ce efecte au diversele campanii online. Apple nu a anuntat cat a platit, insa surse citate de Wall Street Journal spun ca suma e de peste 200 milioane dolari.

Sanctiuni de peste 24 milioane lei, aplicate in urma verificarii operatiunilor cu produse cerealiere

Polistii au aplicat peste 55. 000 de sanctiuni contraventionale in valoare de circa 24 de milioane de lei au fost aplicate, iar 105 mijloace de transport si bunuri de peste 30 de milioane de lei au fost indisponibilizate, in urma unei actiuni de verificare a operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie declansate in data de 1 septembrie.

Sony a vandut peste 2 milioane de console PlayStation 4 in primele doua saptamani de la lansare

Sony a anuntat ca vanzarile la nivel global pentru cea mai noua consola de jocuri PlayStation 4 PS4) au depasit 2,1 milioane de unitati, in primele doua saptamani de la punerea spre vanzare, potrivit unui comunicat al producatorului japonez.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )