Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sanctiuni de peste 24 milioane lei, aplicate in urma verificarii operatiunilor cu produse cerealiere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sanctiuni de peste 24 milioane lei, aplicate in urma verificarii operatiunilor cu produse cerealiere

Polistii au aplicat peste 55. 000 de sanctiuni contraventionale in valoare de circa 24 de milioane de lei au fost aplicate, iar 105 mijloace de transport si bunuri de peste 30 de milioane de lei au fost indisponibilizate, in urma unei actiuni de verificare a operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie declansate in data de 1 septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Consilierii PDL il acuza pe primarul Sorin Oprescu ca a bagat RADET si RATB in faliment, cele doua regii avand datorii de sute de milioane lei. Autobuzele vor circula si iarna aceasta neechipate cu cauciucuri de iarna

Consilierii PDL din Consiliul General il acuza pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ca a bagat in faliment cele doua regii bucurestene: RADET si RATB. Astfel, acestia spun ca, edilul sef aloca la rectificarea bugetara, care se afla pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu de joi, 40 de milioane de lei pentru RATB in conditiile in care doar anul acesta regia are datorii de peste 160 milioane de lei. In cazul RADET, se aloca doar 20 milioane lei, regia avand datorii de 350 milioane lei de anul acesta, iar in total, cumulat cu anii trecuti, peste 500 milioane de euro.

Consilierii generali au aprobat suplimentarea bugetului RATB cu 44 milioane lei si cel al RADET cu 20 milioane lei

Bugetul RATB va fi suplimentat cu 44 milioane lei, iar cel al RADET cu 20 milioane lei, au decis, joi, consilierii generali, bani ce provin din fondul de rezerva bugetara, relateaza Mediafax. Consilierii.

MEN: Profesorii au castigat in instanta cinci milioane lei pentru plata salariilor restante

Profesorii au castigat in instanta cinci milioane lei pentru plata salariilor restante, iar institutiile din preuniversitar vor primi 46 de milioane de lei, dintre care 41 de milioane pentru plata salariilor.

Noile spitale Foisor si Gomoiu ar putea fi functionale pana la sfarsitul anului 2015. Primaria Capitalei investeste circa 400 milioane lei

Noile spitale Foisor si Gomoiu ar putea fi functionale pana la sfarsitul anului 2015 sau cel tarziu inceputul anului 2016, a declarat vineri primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Este vorba de doua cladiri noi care se ridica in curtea spitalelor vechi, iar pentru construirea si dotarea lor municipalitatea pva plati circa 400 milioane lei. Lucrarile la cele doua unitati sanitare au inceput in 2013.

SRI va dezvolta un sistem national de protectie a infrastructurilor IT de interes national, prin fonduri UE nerambursabile in valoare de 97 milioane lei

Serviciul Roman de Informatii SRI) va dezvolta in perioada urmatoare un sistem national de protectie a infrastructurilor ITC de interes national impotriva amenintarilor provenite din spatiul cibernetic, un proiect ce va fi finantat cu fonduri UE nerambursabile in valoare de 96,9 milioane lei. Contractul de finantare a fost semnat vineri de Ministerul condus de Dan Nica. Victor Ponta: Razboaiele informatice sunt o realitate a lumii in care traim, nu te mai ataca nimeni cu tancuri sau cu avioane. In schimb daca iti blocheaza sistemul informatic in domeniul energie sau in sanatate iese o harababura mai grava decat orice alt atac.

Lichiditate de circa 21,63 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 21,63 milioane lei circa 4,87 milioane euro).

Industria eoliana ar putea plati peste 30 milioane euro pentru impozitul de 1,5%

Impozitul de 1,5% pe constructiile speciale exceptate pana in prezent ar putea insemna costuri de pana la 40. 000 euro pe fiecare turbina eoliana, respectiv peste 30 milioane euro la nivelul industriei, estimeaza Asociatia pentru Energie Eoliana RWEA).

IGPR: Sanctiuni de peste 24.000.000 lei, aplicate in urma verificarii operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie

Peste 55. 000 de sanctiuni contraventionale in valoare de circa 24 de milioane de lei au fost aplicate, iar 105 mijloace de transport si bunuri de peste 30 de milioane de lei au fost indisponibilizate, in urma unei actiuni de verificare a operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie declansate pe 1 septembrie.

Pricopie: 41 de milioane lei vor merge catre plata salariilor profesorilor

Dintre cele 46 de milioane de lei alocate ieri de Guvern Ministerului Educatiei, 41 de milioane sunt destinate platii salariilor si sporurilor, iar restul de cinci milioane achitarii salariilor restante castigate in instanta de catre cadrele didactice din invatamamantul preuniversitar, a explicat joi Ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

CFR - licitatii pentru imbunatatirea sigurantei feroviare, estimate la 332,07 milioane lei

CFR organizeaza, in luna ianuarie, licitatii deschise pentru atribuirea a opt contracte de lucrari proiectare si executie) pentru imbunatatirea sigurantei traficului feroviar, a caror valoare totala estimata este de 332. 544 lei, fara TVA, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )