Libnet.ro
UNICEF

23:30

Apple a cumparat cu peste 200 milioane dolari compania Topsy specializata in analiza datelor de pe Twitter

Hotnews Hotnews,
 Apple a cumparat cu peste 200 milioane dolari compania Topsy specializata in analiza datelor de pe Twitter

Apple a cumparat compania de analiza Topsy care indexeaza toate cele 400 de miliarde de mesaje postate de cand exista Twitter, achizitia urmand sa ajute Apple sa inteleaga mult mai bine ce cauta clientii si ce efecte au diversele campanii online. Apple nu a anuntat cat a platit, insa surse citate de Wall Street Journal spun ca suma e de peste 200 milioane dolari. continuă pe Hotnews

Apple a cumparat Topsy, un start-up afiliat retelelor de socializare

Grupul Apple a cumparat un start-up care analizeaza datele asociate retelelor de socializare, Topsy, cu peste 200 milioane de dolari, a anuntat The Wall Street Journal, citat de Mediafax .

Ce face Enel Green Power cu 200 milioane euro de la BEI

Enel Green Power International BV, din grupul italian Enel, a primit un imprumut de 200 milioane de euro de la Banca Banca Europeana pentru Investitii BEI) pentru a finanta partial investitiile in energie eoliana din Romania, scrie Mediafax .

Cluj: Peste 200 de oameni au iesit in strada pentru a sustine protestatarii de la Pungesti

Peste 200 de oameni au iesit in strada, luni, la Cluj, pettru a sustine protestatarii de la Pungesti, informeaza Mediafax. Protestatarii au avut steaguri si pancarte cu inscriptiile Viitorul trist, gazele de.

Peste 200 de clujeni, solidari cu protestatarii de la Pungesti.

Peste 200 de oameni au iesit in strada, luni, la Cluj, pentru a sustine protestatarii de la Pungesti. Protestatarii au avut steaguri si pancarte cu inscriptiile Viitorul trist, gazele de sist, Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, meriti ceea ce ai, Clujul pentru Pungesti si Incalcarea drepturilor omului, revolutie, potrivit Mediafax. Totodata, oamenii au scandat Nu cedam, nu capitulam, Uniti, salvam Romania si Nu corporatia face legislatia. Citeste si: De ce a reizbucnit scandalul .

Rio Bucovina a investit peste 4 milioane euro in tehnologie si inovatie

Producatorul de apa minerala Rio Bucovina a investit, in fabrica Vatra Dornei, peste patru milioane de euro in cresterea si modernizarea capacitatii de productie, in tehnologie si in eficientizarea distributiei, precum si in dezvoltarea inovatiilor la nivel de produs, potrivit unui comunicat trimis azi redactiei.

Enel Green Power a contractat un imprumut de 200 milioane de euro de la BEI

Banca Europeana pentru Investitii BEI) si Enel Green Power International BV, compania holding financiara si de guvernanta a sucursalelor internationale ale grupului Enel Green Power, au semnat un contract de finantare pentru 200 de milioane de euro cu scopul de a acoperi partial investitiile in unele parcuri eoliene din regiunile Banat si Dobrogea, Romania, potrivit unui comunicat primit la redactie.

Romanul acuzat de fraude de milioane de dolari in SUA a fost extradat din Cehia. El risca pedeapsa maxima

Aurel Cojocaru a ajuns intr-o inchisoare din Statele Unite, unde asteapta sa fie judecat. El era capul unei retele de sase romani si un albanez care au inselat mai multi americani cu peste 3 milioane de dolari. Americanii au platit bani grei pentru masini de lux, salupte si alte obiecte scumpe, dar pe care nu le-au primit niciodata.

Editorul Financial Times vinde Mergermarket pe 623 milioane dolari

Fondurile afiliate firmei britanice de private-equity BC Partners au ajuns la un acord privind achizitia Mergermarket Group de la editura Pearson Plc, in schimbul sumei de 382 milioane de lire sterline 624 milioane de dolari).

Sanctiuni de peste 24 milioane lei, aplicate in urma verificarii operatiunilor cu produse cerealiere

Polistii au aplicat peste 55. 000 de sanctiuni contraventionale in valoare de circa 24 de milioane de lei au fost aplicate, iar 105 mijloace de transport si bunuri de peste 30 de milioane de lei au fost indisponibilizate, in urma unei actiuni de verificare a operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie declansate in data de 1 septembrie.

Vicepremierul Dragnea, pregatit sa ceara Guvernului peste 33 milioane euro pentru primari

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a pregatit un proiect de hotarare prin care cere Guvernului noi fonduri pentru primari, de aceasta data de 150 milioane lei 33,5 milioane euro), cea mai mare suma din ultimele saptamani, pentru facturi restante la lucrari executate, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2009 seconds )