Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepresedintele ANRE, retinut pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vicepresedintele ANRE, retinut pentru trafic de influenta

Claudiu-Sorin Dumbraveanu, vicepresedintele ANRE este acuzat ca ar fi intervenit la Enel pentru obtinerea unui contract in favoarea societatii Electroalfa, au declarat pentru Bursa surse din ANRE. Alaturi de Dumbraveanu au mai fost retinute trei persoane printre care un angajat de la Enel si unul de la Electroalfa. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Ziarul Bursa

Inspector al IPJ Braila, sub control judiciar, pentru trafic de influenta

Un inspector de politie din cadrul IPJ Braila a fost pus sub control judiciar, pentru trafic de influenta, informeaza un comunicat al DNA.

Vicepresedintele ANRE Claudiu Dumbraveanu, retinut intr-un dosar de coruptie

Vicepresedintele ANRE Claudiu Sorin Dumbraveanu a fost retinut, alaturi de alte doua persoane, intr-un dosar in care procurorii DNA fac cercetari pentru fapte de coruptie, au declarat, joi, surse judiciare, cita.

Vicepresedintele ANRE, Sorin Dumbraveanu, a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Energie ANRE) a fost retinut astazi de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Claudiu Sorin Dumbraveanu este acuzat ca ar fi intervenit la Enel pentru obtinerea unui contract in favoarea societatii Electroalfa.

Primarul comunei Prunisor, retinut pentru 24 de ore

Procurorii DIICOT Mehedinti l-au retinut pentru 24 de ore pe primarul social-democrat al comunei Prunisor, Nandi Covlea, conform Agerpres.

Fiul presedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, condamnat definitiv pentru trafic de droguri

Alexandru Uioreanu, fiul presedintelui Consiliului Judetean Cluj, a fost condamnat definitiv la 8 luni cu suspendare pentru trafic de droguri. Tanarul de 16 ani a vandut hasis in mai multe scoli si chiar a.

Uioreanu Jr, condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

Alexandru Uioreanu, fiul presedintele CJ Cluj, Horia Uioreanu, a fost condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva.

Directorul DGISP, Madalin Dumitru, retinut pentru luare de mita, abuz in serviciu si trafic de influenta

Procurorii DNA - Sec and tia de combatere a infrac and tiunilor conexe infrac and tiunilor de corup and tie au dispus punerea in mi and scare a ac and tiunii penale and si re and tinerea pentru 24 de ore pana maine, ora 14:15, a lui Madalin Ionica Dumitru, director Direc and tia generala infrastructura and si servicii publice din cadrul Primariei municipiului Bucure and sti, pentru fals in declara and tii 3 acte materiale), efectuare de acte de comer and t incompatibile cu func and tia, participa and tie improprie la delapidare, in forma continuata, luare de mita, abuz in serviciu si 3 infrac and tiuni de trafic de influen and ta.

Seful Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut pentru coruptie. Madalin Dumitru a fost suspendat din functie

Update 21. 20 - Primaria Municipiului Bucuresti PMB) l-a suspendat din functie pe directorul Directiei Generale de Infrastructura si Servicii Publice, Madalin Dumitru, dupa ce acesta a fost retinut, joi, de pro.

Directorul general al APIA a fost retinut pentru 24 de ore in cazul subventiilor agricole ilegale (VIDEO)

Directorul general al APIA, Dorel Gheorghe Benu, suspectat in dosarul privind acordarea ilegala a unor subventii pentru exploatatii agricole si asociatii zootehnice, a fost retinut, miercuri noapte, de catre .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )