Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vicepresedintele CJ Caras-Severin a fost arestat

România Liberă România Liberă,
Vicepresedintele CJ Caras-Severin a fost arestat

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, care a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita, a fost arestat, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Vicepresedintele CJ Caras-Severin a fost arestat

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, azi, pentru trafic de influenta, transmit surse din presa.

Vicepresedintele CJ Caras Severin a fost arestat pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, .

Vicepresedintele CJ Caras-Severin a fost retinut

ACTUALIZARE 22:02 Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni, care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost retinut, potrivit DNA.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin: Totul e o inscenare

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL) a declarat ca este victima unei inscenari, relateaza Mediafax.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin si nepotul sau, retinuti pentru trafic de influenta. Ghiorghioni, prins in flagrant luand 20.000 de lei mita

Ionesie Ghiorghioni a fost retinut marti seara pentru 24 de ore de catre procurorii DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in cursul zilei de ieri primind mita.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin retinut dupa ce a fost prins in flagrant cand lua mita, arestat

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, miercuri, pentru trafic de influenta,.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, ARESTAT dupa ce a fost prins cand lua mita

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut aseara dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost.

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins in FLAGRANT in timp ce primea mita. Pe cat se vindea vicepresedintele

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Gheorghioni PNL), a fost prins in flagrant, marti, de procurorii DNA, in timp ce lua mita suma de 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, sustin surse judiciare, .

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, RETINUT. Ionesie Ghiorghioni a fost prins cand lua MITA

Update 21. 29 - Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni PNL), care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost retinut, .

Vicepresedintele CJ Caras-Severin, prins cand lua MITA, a fost adus la DNA

Update 18. 55 - Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni PNL), care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost adus cu o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )