Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan cere convocarea CSAT, pentru situatia din Grecia

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele PSD Marian Oprisan cere convocarea CSAT, pentru situatia din Grecia

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, cere convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), pentru a se analiza serios efectele crizei din Grecia. Azi fac un apel catre presedintele Romanei,. continuă pe Antena3

Europarlamentul Victor Negrescu (PSD) cere convocarea CSAT pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei, informeaza Mediafax. Presedintele Romaniei, care reprezinta.

Un europarlamentar PSD cere convocarea CSAT pentru evaluarea crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra.

Grexit: Europarlamentarul Victor Negrescu cere convocarea CSAT pentru a evalua efectul crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentarul Victor Negrescu, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei, apreciind ca intrarea Greciei in incapacitate de plata va afecta economia Romaniei.

Marian Oprisan solicita o sedinta CSAT despre situatia Greciei

Marian Oprisan, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, a declarat astazi ca presedintii de Consilii Judetene doresc o sedinta a CSAT despre situatia Greciei, precizeaza mai multe surse din presa.

Marian Oprisan sustine ca actuala Coalitie merge mai departe

Marian Oprisan, vicepresedintele Partidului Social Democrat, a declarat, miercuri, ca actuala Coalitie formata din PSD, UNPR si ALDE functioneaza in continuare si dupa votul din Parlament la numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe.

Rovana Plumb si Marian Oprisan, la sediul Guvernului

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, care il inlocuieste in fruntea partidului pe Victor Ponta, si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, sunt la aceasta ora la sediul Guvernului, unde se afla si premierul interimar Gabriel Oprea, anunta Agerpres.

Marian Oprisan, despre premierul Ponta: Nu vrea sa isi riste sanatatea. Si eu tin la piciorul lui, mi-e drag din acest punct de vedere

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a declarat ca daca ar fi fost in locul premierului s-ar fi intors mai repede in tara. insa il intelege pe Ponta ca nu vrea sa isi riste sanatatea. Am vorbit cu.

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei, apreciind ca intrarea Greciei in.

Marian Oprisan candideaza pentru un nou mandat la sefia Uniunii Consiliilor Judetene

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, va candida pentru un nou mandat la sefia Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania. Adunarea Generala a Uniunii va avea loc astazi. Marian.

Marian Oprisan, despre DNA: Trebuie sa functioneze. Este o institute necesara

Marian Oprisan, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, a declarat, miercuri, ca Directia Nationala Anticoruptie trebuie sa functioneze in continuare deoarece este o institutie necesara pentru statul roman.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )