Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marian Oprisan sustine ca actuala Coalitie merge mai departe

România Liberă România Liberă,
Marian Oprisan sustine ca actuala Coalitie merge mai departe

Marian Oprisan, vicepresedintele Partidului Social Democrat, a declarat, miercuri, ca actuala Coalitie formata din PSD, UNPR si ALDE functioneaza in continuare si dupa votul din Parlament la numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe. continuă pe România Liberă

Oprisan: Coalitia PSD-UNPR-ALDE merge mai departe si dupa votul lui MRU

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, da asigurari ca din punct de vedere guvernamental, coalitia este stabila. Referitor la pozitia UNPR din Plen, care a votat pentru nominalizarea lui Mihai.

Marian Oprisan solicita o sedinta CSAT despre situatia Greciei

Marian Oprisan, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, a declarat astazi ca presedintii de Consilii Judetene doresc o sedinta a CSAT despre situatia Greciei, precizeaza mai multe surse din presa.

Marian Oprisan, despre premierul Ponta: Nu vrea sa isi riste sanatatea. Si eu tin la piciorul lui, mi-e drag din acest punct de vedere

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a declarat ca daca ar fi fost in locul premierului s-ar fi intors mai repede in tara. insa il intelege pe Ponta ca nu vrea sa isi riste sanatatea. Am vorbit cu.

Marian Oprisan candideaza pentru un nou mandat la sefia Uniunii Consiliilor Judetene

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, va candida pentru un nou mandat la sefia Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania. Adunarea Generala a Uniunii va avea loc astazi. Marian.

Marian Oprisan reales presedinte la Uniunea Consiliilor Judetene

05 - Marian Oprisan a fost reales, miercuri, in functia de presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania UNCJR), in cadrul Adunarii Generale a Uniunii, au declarat surse participa.

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan cere convocarea CSAT, pentru situatia din Grecia

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, cere convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), pentru a se analiza serios efectele crizei din Grecia. Azi fac un apel catre presedintele Romanei,.

Ce spune Marian Oprisan despre functionarii publici care au probleme in Justitie

Intrebat daca activitatea Directiei Nationale Anticoruptie blocheaza administratia locala, Marian Oprisan, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, a declarat ca unii dintre functionarii publici au trebuit sa dea explicatii, desi au semnat documente legale.

Marian Oprisan, despre DNA: Trebuie sa functioneze. Este o institute necesara

Marian Oprisan, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, a declarat, miercuri, ca Directia Nationala Anticoruptie trebuie sa functioneze in continuare deoarece este o institutie necesara pentru statul roman.

Rovana Plumb si Marian Oprisan, la sediul Guvernului

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, care il inlocuieste in fruntea partidului pe Victor Ponta, si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, sunt la aceasta ora la sediul Guvernului, unde se afla si premierul interimar Gabriel Oprea, anunta Agerpres.

Rovana Plumb: Actuala coalitie majoritara va continua guvernarea

Presedintele Consiliului National al PSD, ministrul Muncii Rovana Plumb, a declarat duminica, la Comisani, in judetul Dambovita ca actuala coalitie majoritara va continua guvernarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )