Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta il acuza pe actual premier de plagiat: Ciolos m-a plagiat doar la titlu / restul nu (inca)

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta il acuza pe actual premier de plagiat: Ciolos m-a plagiat doar la titlu / restul nu (inca)

In urma publicarii paltformei Romania 100 lansate de premierul Dacian Ciolos, fostul premier al Romaniei, Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca a fost plagiat. continuă pe România Liberă

Victor Ponta il acuza pe actualul premier de plagiat: Ciolos m-a plagiat doar la titlu / restul nu (inca)

In urma publicarii paltformei Romania 100 lansate de premierul Dacian Ciolos, fostul premier al Romaniei, Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca a fost plagiat.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate

Victor Ponta i-a criticat vehement pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos ne-au pacalit bine referitor la intrarea Romaniei in Spatiul &171;Schengen &187;

Victor Ponta i-a criticat astazi pe Klaus Iohannis si pe Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca cei doi sunt responsabili pentru acest esec.

Martor in dosarul lui Victor Ponta: Banii de la Sova si Asociatii se intorceau la PSD

Primii martori audiati in dosarul in care fostul premier al Romaniei Victor Ponta este judecat pentru mai multe infractiuni de coruptie sustin ca banii de la complexurile energetice Turceni si Rovinari, care ajungeau la firma de avocatura Sova si Asociatii, erau directionati catre PSD. Fostul premier sustine ca este nevinovat.

Victor Ponta: Romania are viitor daca toti copiii sunt asa destepti ca cel din acest filmulet! Am o singura nelamurire. Oare cu Alinuta era si Isar?!

Victor Ponta a vazut filmuletul cu Alina Gorghiu cand un copil nu a vrut sa-i deschida usa si s-a amuzat copios. Mi-a revenit speranta - Romania are viitor daca toti copiii sunt asa destepti.

Dragnea si Ponta il acuza pe Ciolos ca a plagiat titlul platformei: O lista de iluzii. Un document prin care au plagiat

Presedintele PSD Liviu Dragnea si fostul premier Victor Ponta spun ca titlul platformei prezentate de Dacian Ciolos este identic cu unul al Guvernului Ponta din 2015.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )