Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta afirma ca ar vrea tot un liberal la conducerea Senatului

B1 B1,
Victor Ponta afirma ca ar vrea tot un liberal la conducerea Senatului

Luni, se decide sefia Senatului, iar Victor Ponta si-a anuntat colegii ca ar dori ca cea de-a doua functie in stat sa fie ocupata de un liberal. Presedintele PSD crede ca Romania are nevoie de echilibru si,. continuă pe B1

Conducerea Senatului recomanda CC sa respinga sesizarea PDL privind Guvernul

Conducerea Senatului propune Curtii Constitutionale sa respinga sesizarea PDL privind neconstitutionalitatea hotararii Parlamentului privind schimbarea structurii Guvernului si nominalizarea de noi membri in.

Victor Ponta ar putea candida la alegerile prezidentiale.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, azi, ca la alegerile prezidentiale va candida, din partea PSD, membrul cel mai bine clasat in sondajele de opinie. Ponta nu a spus daca va candida sau nu la alegeri, insa a declarat ca il va sustine pe cel mai bine clasat in sondaje. Candidatul nu-l propunem noi, nici altcineva, ci poporul. Cel mai bine clasat in sondaje va candida pentru functia de Presedinte al Romaniei, a declarat Victor Ponta. Cu candidatura, lucrurile, din punctul meu de .

Victor Ponta a introdus cerintele UDMR in Programul de guvernare al USL, in decembrie 2012, sustine liderul formatiunii maghiare

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a introdus inca din decembrie 2012 o serie de masuri care vizeaza minoritatile maghiare, in Programul de guvernare Ponta II din perioada Uniunii Social-Liberale, textele fiind redactate de UDMR, potrivit unei declaratii date de Kelemen Hunor pentru HotNews. ro.

Victor Ponta a introdus cerintele UDMR in Programul de guvernare al USL in decembrie 2012, sustine liderul formatiunii maghiare

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a introdus inca din decembrie 2012 o serie de masuri care vizeaza minoritatile maghiare, in Programul de guvernare Ponta II din perioada Uniunii Social-Liberale, textele fiind redactate de UDMR, potrivit unei declaratii date de Kelemen Hunor pentru HotNews. ro.

Victor Ponta nuanteaza intelegerea cu Traian Basescu.

Cu noii ministri instalati la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta a lansat propria interpetare a intelegerii cu Traian Basescu. Premierul a sustinut, ieri, ca isi va angaja raspunderea pentru un program de actiuni si nu pentru un program de guvernare. Dupa negocierile de miercuri, finalizate cu instalarea noilor ministri, Traian Basescu anuntase ca Victor Ponta i-a promis ca isi va angaja raspunderea pentru un program de guvernare. Presedintele a semnat, insa, decretele pentru .

Ambasadorii statelor membre UE ii cer explicatii lui Victor Ponta privind noul Cabinet

Ambasadorii statelor membre Uniunii Europene ii cer explicatii premieruluiVictor Ponta privind situatia investirii noului cabinet Ponta 3, relateaza B1 TV. Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la.

VIDEO Victor Ponta: Sper ca liberalii sa nu depuna motiune de cenzura pe programul stabilit impreuna / Referirile la salariul minim si privatizarea CFR Marfa din programul nostru, erori de redactare

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, sambata, speranta ca liberalii sa nu depuna motiune de cenzura pe programul stabilit impreuna in USL si care, in proportie de 90%, este si al noului Guvern, el aratand ca, daca se va intampla acest lucru, nu va mai intelege nimeni nimic, transmite Mediafax.

Daniel Constantin, catre femeile social-democrate: Va doresc sa-l convingeti pe Victor Ponta sa candideze la presedintie

Presedintele PC, vicepremierul Daniel Constantin, le-a indemnat pe femeile social-democrate sa-l convinga pe premierul Victor Ponta sa candideze la presedintia Romaniei. Va doresc sa-l convingeti dumneavoast.

Daniel Constantin catre femeile social-democrate: Convingeti-l dumneavoastra pe Victor Ponta sa candideze la presedintie

Presedintele PC, vicepremierul Daniel Constantin, le-a indemnat pe femeile social-democrate sa-l convinga pe liderul PSD, premierul Victor Ponta, sa candideze la Presedintia Romaniei, relateaza Agerpres.

VIDEO Programul Guvernului la capitolul CFR Marfa este gresit. Victor Ponta cere, din Bulgaria, refacerea textului

Guvernul a preluat, eronat, din vechiul program de guvernare paragraful privind CFR Marfa, asumandu-si astfel vanzarea doar a unui pachet minoritar de actiuni, contrar deciziei CSAT si obligatiilor FMI, premierul Victor Ponta, atentionat de Mediafax, cerand telefonic secretarului general al Guvernului modificarea textului in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )