Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta: Anul acesta terminam si nu mai avem niciun dolar de platit la FMI (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Anul acesta terminam si nu mai avem niciun dolar de platit la FMI (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca anul acesta Romania termina de platit si si va mai avea nici un dolar datorie la Fonul Monetar International. De asemena, seful Executivului a. continuă pe B1

Victor Ponta: Anul acesta terminam si nu mai avem absolut niciun dolar datorie la FMI

Premierul Victor Ponta sustine ca statul roman nu mai are nicio datorie fata de Fondul Monetar International FMI), precizand ca Romania nu are nevoie de niciun dolar si niciun euro imprumut de la institutiile financiare internationale.

Victor Ponta: Anul acesta am platit ultimii bani din imprumutul facut de Basescu si Boc si am terminat cu datoriile la FMI

Victor Ponta a anuntat printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca pe parcursul acestui an s-au platit datoriile la FMI, datorii contractate in timpul mandatului lui Traian Basescu. Anul acesta am platit.

Guvernul si-a platit datoria la FMI. Prezentam public scuze pentru eroarea de documentare

HotNews. ro isi cere public scuze pentru versiunea initiala a acestui articol, in care il acuza pe premierul Victor Ponta ca a lansat un neadevar atunci cand, la inceputul sedintei de Guvern, a spus ca anul acesta terminam platile catre FMI si ca nu vom mai avea nicio datorie catre institutia internationala. In urma unei documentari defectuoase, articolul publicat initial de HotNews. ro sustinea ca, potrivit datelor FMI, Guvernul ar mai avea de achitat in acest an circa 240 milioane euro, in 2016 o alta transa de peste 120 de milioane de euro, dupa care pana in 2019 alti 1,5 milioane de euro dobanzi). FMI a comunicat public astazi ca aceste sume sunt datorate de BNR, nu de Guvern.

Victor Ponta: La Congres sa se decida daca mai vor continuarea guvernarii sau PSD trece in opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intrebat despre organizarea congresului PSD mai devreme, ca este de acord cu acest lucru, pentru ca astfel partidul sa se decida daca doreste continuarea guvernarii sau trecerea in opozitie.

Victor Ponta sustine ca Romania nu are nevoie de niciun ban de la FMI si Comisia Europeana, insa va fi luata o decizie politica in privinta unui nou acord

Premierul Victor Ponta sustine ca Romania nu mai are nicio datorie fata de FMI si ca in continuare nu ar mai avea nevoie de niciun ban de la institutiile financiare internationale. Pe de alta parte, un nou acord cu FMI si Comisia Europeana ar fi un lucru bun, considera Ponta. Acesta a mai spus ca in privinta unui nou acord va fi luata o decizie politica, in conditiile in care actualul expira la sfarsitul lunii septembrie.

Ce planuri are Victor Ponta pentru anul viitor

Premierul Victor Ponta intentioneaza ca anul viitor sa candideze pentru functia de deputat in Gorj, spunand ca nu va tinti si spre alte functii in stat. intrebat, la Antena 3, ce planuri are pentru anul.

Gheorghe Ialomitianu (PNL): Victor Ponta nu a scapat Romania de datorii, ci a contractat noi si noi imprumuturi

Deputatul liberal Gheorghe Ialomitianu a afirmat miercuri ca premierul Victor Ponta a mintit cand a spus ca Romania a scapat de datorii. Mai mult de atat, acesta a mai spus ca Romania a contractat si alte.

Victor Ponta se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din educatie: Nu incepem cu proteste anul scolar. Ne asezam la masa si mergeti in acelasi ritm cu cei din sanatate

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intalni, marti, la Guvern, cu reprezentantii sindicatelor din educatie, scrie Mediafax. Seful executivului a spus ca nu vrea ca anul scolar sa inceapa cu.

Victor Ponta: in 2016 voi candida in judetul Gorj pentru functia de deputat. Alte functii in stat nu ma intereseaza

Premierul Victor Ponta a spus miercuri ca in anul 2016, va candida, probabil, alaturi de echipa cu care a fost in ultimii 15 ani, in judetul Gorj, pentru functia de deputat. Seful Executivului a precizat ca alte.

MAE ungar, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Sa inceteze minciunile la adresa Ungariei. Este o atitudine nedemna pentru un lider politic al secolului 21

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta minte in legatura cu modul in care sunt tratati imigrantii in Ungaria. Acesta neaga cu vehementa ca refugiatii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )