Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce planuri are Victor Ponta pentru anul viitor

Antena3 Antena3,
Ce planuri are Victor Ponta pentru anul viitor

Premierul Victor Ponta intentioneaza ca anul viitor sa candideze pentru functia de deputat in Gorj, spunand ca nu va tinti si spre alte functii in stat. intrebat, la Antena 3, ce planuri are pentru anul. continuă pe Antena3

Se retrage Victor Ponta din functia de premier?

Premierul Victor Ponta a dorit sa puna capat zvonurilor care au aparut in ultima vreme in presa, privind o posibila retragere a sa din functia de prim-ministru, spunand ca vrea sa-si duca mandatul la.

Noi modificari in CV-ul premierului: strainii nu mai au acces la studiile lui Victor Ponta. Vezi explicatiile acestuia

Premierul Victor Ponta a decis sa isi stearga studiile si cursurile universitare pe care le-a absolvit de pe varianta in limba engleza si in limba franceza a siteului guvernului.

Victor Ponta, atac la adresa liberalilor: Salut faptul ca Bucuresti are o conducere care poate gestiona problemele de zi cu zi! Cei de la PNL au dat bir cu fugitii

Premierul Victor Ponta a salutat faptul ca orasul Bucuresti are un primar interimar, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu, arestat pentru 30 zile sub acuzatia de luare de mita. Salut faptul ca Municipiul Bucuresti .

Victor Ponta se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din educatie: Nu incepem cu proteste anul scolar. Ne asezam la masa si mergeti in acelasi ritm cu cei din sanatate

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intalni, marti, la Guvern, cu reprezentantii sindicatelor din educatie, scrie Mediafax. Seful executivului a spus ca nu vrea ca anul scolar sa inceapa cu.

Ce regrete are politicianul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a acceptat, marti, ideea ca maniera in care a demisionat de la sefia PSD ar fi o greseala, dar nu si decizia in sine. Astfel, se poate dedica mai mult functiei de premier, a spus seful de.

Victor Ponta: imi doresc un singur lucru...

Premierul Victor Ponta a spus, marti, la Antena 3, intrebat ce obiective are pentru perioada urmatoare, ca isi doreste sa-si dovedeasca nevinovatia in dosarul Turceni-Rovinari. imi doresc un singur.

Victor Ponta, despre problema imigrantilor: Cei care ne solicita acum sa fim solidari, sunt aceiasi care ne spun ca nu suntem buni de Schengen. E un pic de ipocrizie

Premierul Victor Ponta a vorbit, sambata, in emisiunea QA cu Alessandra Stoicescu, despre chestiunea imigrantilor si care este pozitia Romaniei in acest caz. Romania are o pozitie coordonata, nu e o.

Premierul Victor Ponta, atac dur la adresa Ungariei: Unii oficiali maghiari ar trebui sa-i tinem dupa gard, sa nu se mai plimbe prin Transilvania sau in Europa

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Ungariei dupa ce oficiali ungari au declarat ca daca e nevoie, vor face un gard si la granita Romaniei. Ponta a spus ca anumiti lideri maghiari trebuie.

Cum s-a dat singur de gol premierul Victor Ponta la Antena 3. De ce a cerut disjungerea dosarului

Premierului Victor Ponta a declarat, sambata, intr-un interviu la Antena 3 ca, daca nu era in dosarul Turceni-Rovinari, cazul sau nu era de competenta DNA, precizand ca DNA nu se ocupa de avocati si de 10. 000 de euro. Aceasta afirmatie a determinat-o pe Alexandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii, sa exclame: Aaaaa, pai atunci daca se produce disjungerea. , dar nu a dus ideea pana la capat, iar Victor Ponta a realizat ca s-a dat de gol si a schimbat subiectul repetand ca vrea sa ajunga cat mai repede in fata unui judecator. In traducere libera, asta inseamna ca Ponta a cerut la ultima infatisare la DNA disjungerea dosarului sperand ca, in cazul in care solicitarea ii va fi acceptata, sa-si mute cauza la Parchetul General condus de amicul sau Tiberiu Nitu.

Victor Ponta: Nu mai avem datorii la FMI si nici nu mai facem altele. Eventual, facem un acord preventiv, dar bani nu mai luam

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Antena 3, ca au fost platite ultimele sume din datoria catre Fondul Monetar International FMI), adaugand ca actuala guvernare nu intentioneaza sa faca noi datorii la institutia bancara internationala. Ponta a adaugat ca est etotusi posibil sa incheiem un acord de tip preventiv. Ponta: Romania nu trebuie sa cada in xenofobie. Nu sunt de acord cu atitudinea asta sa inchidem granitele, sa nu intre nimeni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )