Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare. Pe 2 iunie la ora 16 voi prezenta Parlamentului.

Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, pe Twitter, ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare.

Ponta anunta ca pe 2 iunie va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare ale Romaniei

Premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare ale Romaniei.

Victor Ponta: Pe 2 iunie voi prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Premierul Victor Ponta a anuntat sambata, printr-un mesaj postat pe Twitter, ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare. Pe 2 iunie la ora 16 voi prezenta.

Victor Ponta: in primele 4 luni din 2015 avem 800 de milioane de euro in plus la buget doar din8234; TVA de la marii evazionisti. Trebuie sa mentinem acest ritm

Premierul Victor Ponta anunta, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca Romania are in primele 4 luni 800 de milioane de euro in plus la buget doar din TVA de la marii evazionisti. in primele 4 luni d.

Ponta anunta cand va fi numit noul ministru la Ministerul Dezvoltarii Regionale

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa demisia lui Liviu Dragnea, ca persoana care va ocupa postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, va fi nominalizata dupa discutii cu presedintele Klaus Iohannis, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu: Victor Ponta continua spectacolul de jelire nationala a lui Dragnea

Alina Gorghiu a dat pe contul personal de Facebook o replica acuzatiilor lui Victor Ponta. Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea. Am sa-i transmit.

Victor Ponta va fi prezent la semnarea contractui pentru noul stadion. Complexul sportiv va fi asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiova, a declarat ca astazi se va semna acontractul pentru noul stadion. La eveniment va participa si Victor Ponta.

Victor Ponta va fi prezent la semnarea contractului pentru noul stadion din Craiova. Complexul sportiv, asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiova, a declarat ca astazi se va semna acontractul pentru noul stadion. La eveniment va participa si Victor Ponta.

De ce pierde Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta

Klaus Iohannis s-a obisnuit sa piarda razboaiele publice cu Victor Ponta. A castigat alegerile, dar asta nu il ajuta sa faca fata capcanelor intinse de Primul Ministru. E in continuare lipsit de reflexe, greoi, aproape indiferent pana la momentul cand sacait de situatie raspunde nervos si fara mare efect. in mod surprinzator, Klaus Iohannis continua sa fie prins pe picior gresit cu subiecte pe care ar trebui sa le controleze.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )