Libnet.ro
UNICEF

12:15

Victor Ponta, avertisment pentru social-democrati: Nu intrati in istorie in acest fel! (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, avertisment pentru social-democrati: Nu intrati in istorie in acest fel! (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta, proaspat numit in functia de Secretar general al Guvernului, a anuntat vineri ca atat el, cat si premierul Sorin Grindeanu vor purta discutii cu parlamentarii. continuă pe B1

Victor Ponta, avertisment pentru Carmen Dan: Este obligata, legal, sa vina la serviciu. Altfel raspunde civil si penal

Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Administratia Prezidentiala demisiile ministrului de Interne Carmen Dan si a vicepremierului si ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh. Cu toate acestea, Secretarul general al.

Victor Ponta, avertisment pentru Carmen Dan: Este obligata, legal, sa vina la serviciu. Altfel, raspunde civil si penal

Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Administratia Prezidentiala demisiile ministrului de Interne Carmen Dan si a vicepremierului si ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh. Cu toate acestea, Secretarul general al.

Victor Ponta: Vom discuta cu parlamentarii PSD sa le spunem un lucru. Nu intrati in istorie in acest fel

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat vineri ca el si premierul Sorin Grindeanu vor discuta cu parlamentarii PSD pentru a le transmite sa nu voteze motiunea de cenzura initiata de.

UPDATE Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. UPDATE Legislatia in vigoare nu-i permite lui Victor Ponta sa fie in acelasi timp si parlamentar, si secretar general al Guvernului, cele doua functii fiind incompatibile. Insa, tot legislatia in vigoare ii permite lui Victor Ponta sa notifice in termen de 15 zile biroul permanent al Camerei Deputatilor starea sa de incompatibilitate. Dupa acest termen, are la dispozitie inca 30 de zile sa opteze pentru una dintre functii.

Motivul pentru care Victor Ponta nu poate fi numit in Guvern

Fostul premier Victor Ponta nu poate fi desemnat secretar general al Guvernului, pana cand acest post nu se vacanteaza. Aceasta pozitie nu e vacantata, pentru ca secretarul general adjunct al.

Victor Ponta: Romania trebuie sa adere la zona euro numai dupa un program de pregatire

Tara noastra trebuie sa adere la zona euro numai dupa un program de pregatire adecvat, care sa ne apropie de criteriile reale solicitate la acest nivel si dupa ce Parlamentul ii va explica mediului de afaceri in ce fel va fi afectat de o asemenea decizie, a declarat, ieri, deputatul PSD Victor Ponta.

Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. Interesant este ca prima numire a lui Sorin Grindeanu in calitate de premier a fost cea a lui Mihai Busuioc. Acum, dupa ce i s-a retras sprijinul politic si a fost exclus din partid, prima decizie luata de Grindeanu in materie de numiri este inlocuirea lui Busuioc cu Ponta. Busuioc este apropiat de Liviu Dragnea.

SGG Victor Ponta: Premierul a trecut un test mafiot, cu amenintari. Trebuie sustinut

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat ca premierul Sorin Grindeanu a fost supus in ultimele zile unui test mafiot aproape, cu amenintari personale la adresa sa, pe care a reusit sa-l treaca, iar acesta a fost motivul determinant pentru care el a acceptat functia de secretar general al Guvernului.

Razboiul din PSD, ziua a treia: Premierul Grindeanu il numeste pe Victor Ponta in functia de secretar general al Guvernului si le demite pe Sevil Shhaideh si Carmen Dan, apropiate ale lui Dragnea. Seful PSD negociaza cu UDMR sprijinul pentru motiunea de c

Victor Ponta a fost numit, vineri, in functia de secretar general al Guvernului.

Razboiul din PSD, ziua a treia: Premierul Grindeanu l-a numit pe Victor Ponta in functia de secretar general al Guvernului. intre timp, Dragnea incearca sa obtina sprijinul UDMR pentru motiunea de cenzura. Seful Executivului ar urma sa trimita la Cotrocen

Victor Ponta a fost numit, vineri, in functia de secretar general al Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )