Libnet.ro
UNICEF

05:45

Motivul pentru care Victor Ponta nu poate fi numit in Guvern

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Victor Ponta nu poate fi numit in Guvern

Fostul premier Victor Ponta nu poate fi desemnat secretar general al Guvernului, pana cand acest post nu se vacanteaza. Aceasta pozitie nu e vacantata, pentru ca secretarul general adjunct al. continuă pe Antena3

Fiul ei a implinit 13 ani, iar mama i-a oferit prezervative drept cadou. Motivul pentru care a facut asta este de-a dreptul uluitor

In ziua in care fiul ei a implinit 13 ani, o femeie i-a oferit drept cadou mai multe prezervative. Iar motivul este uluitor. Zephy Mahlis, mama a doi copii de 13 si cinci ani, sustine ca vrea sa i.

Motivul pentru care Estonia, tara care va prelua presedintia UE nu doreste pedepsirea statelor care nu vor sa primeasca refugiati

Estonia, statul care va prelua presedintia UE de la 1 iulie are o pozitie ferma in ceea ce ii priveste pe refugiati. Estonia nu va accepta pedepsirea prin sistarea fondurilor, tarile est-europene.

Cristian Boureanu ELIBERAT din AREST! Motivul pentru care oamenii legii i-au dat drumul

Cristian Boureanu a trebuit sa mearga urgent la un medic stomatolog. Fostul politician a declarat ca lovuturile puternice pe care i le-ar fi aplicat agentii care l-au oprit joi noapte in trafic, l-au lasat.

Utile:Efectele nocive ale aerului conditionat asupra pielii; Motivul pentru care nu trebuie sa bei niciodata apa in avion; Leacuri naturale pentru toxiinfectii alimentare

Leacuri naturale pentru toxiinfectii alimentare. Ghimbirul ajuta digestia. A fost folosit multa vreme in tratarea a numeroase afectiuni, datorita. La ce remedii naturale poti apela sa-ti creasca parul mai repede. Ceapa si usturoiul Continutul de sulf stimuleaza productia de colagen si.

Victor Ponta ar putea fi numit secretar general al Guvernului

Fostul premier Victor Ponta ar urma sa fie numit secretar general al Guvernului, afirma surse guvernamentale. Ponta se afla, la aceasta ora, la Guvern, unde discuta cu secretarul general Mihai Busuoic, mai spun surse politice. La Guvern a fost prezent si Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene in Guvernului Ponta.

Victor Ponta: Dragnea vrea sa dea jos un guvern PSD si sa dea toate cartile in mana lui Iohannis. O greseala fundamentala

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat ca ar fi o greseala fundamentala cu consecinte pe termen lung inlocuirea guvernului Grindeanu, decizie care ar putea da toate cartile in mana presedintelui Iohannis, potrivit news. ro.

UPDATE Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. UPDATE Legislatia in vigoare nu-i permite lui Victor Ponta sa fie in acelasi timp si parlamentar, si secretar general al Guvernului, cele doua functii fiind incompatibile. Insa, tot legislatia in vigoare ii permite lui Victor Ponta sa notifice in termen de 15 zile biroul permanent al Camerei Deputatilor starea sa de incompatibilitate. Dupa acest termen, are la dispozitie inca 30 de zile sa opteze pentru una dintre functii.

Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. Interesant este ca prima numire a lui Sorin Grindeanu in calitate de premier a fost cea a lui Mihai Busuioc. Acum, dupa ce i s-a retras sprijinul politic si a fost exclus din partid, prima decizie luata de Grindeanu in materie de numiri este inlocuirea lui Busuioc cu Ponta. Busuioc este apropiat de Liviu Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta cere Comitetului Executiv al PSD sa nu isi execute premierul si Guvernul din cauza orgoliilor lui Dragnea: Azi Liviu Dragnea va propune ceva profund gresit pentru PSD si pentru Romania

Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina sa deFacebook, o scrisoare deschisa adresata Comitetului Executiv al PSD in care solicita sa nu execute primul ministru si Guvernul fara un motiv public pentru ca greseste. Potrivit fostului premier, membrii CEX trebuie sa il convinga pe Liviu Dragnea sa renunte la orgoliu si nemultumirile strict personale si sa nu fie lasat ca acesta sa greseasca din nou.

Surse. Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Deoutatul PSD Victor Ponta a va fi desemnat de catre premierul Sorin Grindeanu secretar general al Guvernului, au declarat surse politice pentru Antena 3. Actualul secretar general al Guvernului este Mihai Busuioc, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. Ponta a anuntat ca il sprijina pe Sorin Grindeanu pentru a ramane la Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )