Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta: Azi se initiaza comisia speciala pentru Rosia Montana/ Premierul respinge solutia lui Basescu privind cainii maidanezi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Azi se initiaza comisia speciala pentru Rosia Montana/ Premierul respinge solutia lui Basescu privind cainii maidanezi

Victor Ponta a afirmat in sedinta de guvern ca miercuri se infiinteaza comisia speciala in parlament pentru proiectul Rosia Montana. De asemenea, el l-a criticat pe Traian Basescu in ceea ce priveste problema cainilor maidanezi, afirmand ca n-a facut nimic in perioada in care a fost primar. El i-a cerut lui Liviu Dragnea sa participe la dezbaterile proiectului de lege din parlament pentru a avea o solutie rapida si eficienta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului din timpul sedintei de guvern. continuă pe Hotnews

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Traian Basescu incearca sa foloseasca subiectul Rosia Montana pentru a isi face imagine. Basescu a insinuat astazi ca premierul Victor Ponta ar fi luat bani de la Rosia Montana sa sustina proiectul.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, asa cum Victor Ponta il intreba pe el cati bani a luat pentru proiectul de la Rosia Montana, desi nu era semnat nimic, acum il intreaba si el: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru.

Bumerangul populismului: Protestele contra exploatarii de la Rosia Montana - o lectie pentru Victor Ponta

Dosarul Rosia Montana i-a explodat direct in figura lui Victor Ponta si l-a pus in ridicola situatie de a nega ca deputat ce a facut ca premier. Speriati de consecintele electorale ale protestului de strada, liderii USL se pregatesc sa ingroape dosarul intr-o comisie parlamentara, evitind o decizie clara si rapida. Ponta culege acum ce-a semanat in ultimii ani, impreuna cu trusturile media prietene: populism, iresponsabilitate politica, dezbatere umorala, manipulare fatisa.

Referendum cu utilitate simbolica pentru Rosia Montana.

Promovarea de catre Guvern a proiectului de lege prin care se aproba acordul exploatarii aurifere semnat cu compania Rosia Montana Gold Corporation RMGC) a nascut un razboi al declaratiilor intre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu. Cei doi s-au acuzat reciproc ca ar fi primit bani de la RMGC pentru a sustine interesele acestei firme in Romania. Cuiul lui Pepelea este o declaratie facuta de premier in perioada in care acesta era in opozitie. Victor Ponta sustinea in aceasta .

Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Votul meu de deputat va fi impotriva

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, referitor la proiectul Rosia Montana, ca votul sau ca deputat va fi impotriva, relateaza Cotidianul. Eu voi vota impotriva, pe considerentele pe.

Victor Ponta da asigurari: Reprezentantii GFR si MT se intalnesc azi pentru a semna ...

Premierul Victor Ponta a dat asigurari ca reprezentantii Ministerului Transporturilor se vor intalni luni cu reprezentantii Grupului Feroviar Roman pentru a semna contractul de privatizare a CFR Marfa. Surde din Ministerul Transporturilor au declarat pentru Realitatea TV ca noul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, nu va participa la semnarea contractului de privatizare a CFR Marfa. Investitorul Gruia Stoica trebuia sa semneze luni, la sediul Ministerului Transporturilor, contractul .

Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului

Daniel Buda, presedintele PDL Cluj, cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului din cauza declaratiilor facute de acesta in legatura cu proiectul Rosia Montana, relateaza Mediafax. ii solicit.

Basescu: Victor Ponta foloseste aceleasi tertipuri ca Adrian Nastase.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta foloseste aceleasi tertipuri ca Adrian Nastase pentru a multumi baronii locali. Eu am un pact de coabitare cu Victor Ponta. Nu am un pact de tacere. Nu ezit sa vorbesc de coruptie. Este stilul lui Adrian Nastase. 3800 de hectare din insula mare a Brailei au fost transferati la Consiliul Judetean. Pamant pe care stau cu ochii o gramada de sacali. Acelasi tertipuri pe care le-a folosit Adrian Nastase le foloseste si Victor .

Victor Ponta spune ca statul a pierdut procesul cu Rompetrol. In realitate, statul a cerut suspendarea procesului

Presedintele Traian Basescu a criticat Guvernul, la Adevarul Live, pentru faptul ca a renuntat la 400 de milioane de dolari prin memorandumul agreat in privinta Rompetrol. Basescu a mai spus ca ca fondul de un miliard de dolari nu exista, asa cum este scris in memorandum. In replica, Victor Ponta a afirmat statul a pierdut procesul in Romania cu cei de la Rompetrol, iar faptul ca presedintele saboteaza toate proiectele importante pentru Romania de investitii, e decizia lui pe final de mandat. In realitate, statul a solicitat suspendarea procesului aflat pe rolul Curtii de Apel Constanta. Mai precis, prin memorandumul semnat pe 15 februarie, statul s-a angajat sa ceara suspendarea procesului la urmatorul termen de judecata, care era stabilit trei zile mai tarziu, pentru 18 februarie, lucru pe care l-a si facut. Vezi documentul atasat.

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca el cunoaste doua femei care ii intrec in dezbaterile publice pe CrinAntonescu si pe Victor Ponta. Stiu doua femei care.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )