Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta, cadou inedit pentru Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii: La multi ani! Si imi dau si demisia de la Guvern de ziua doamnei Gorghiu, dar in 2017 (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, cadou inedit pentru Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii: La multi ani! Si imi dau si demisia de la Guvern de ziua doamnei Gorghiu, dar in 2017 (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat ce cadou ii face co-presedintelui PNL Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii. La multi ani! si imi dau si demisia de ziua domanei Gorghiu din 2017, ii fac cadou in 2017, 2018,. continuă pe B1

Victor Ponta, la DNA pentru a depune documente legate de dosarul sau

Premierul Victor Ponta a mers marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fara a fi citat, pentru a depune niste documente legate de dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat, anunta Digi24. Potrivit sursei citate, vizita premierului la DNA a durat in jur de 5-10 minute.

Victor Ponta, la sediul DNA pentru a depune un document in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul central al DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticoruptie o decizie a Curtii Europene de Justitie, din 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se.

Schimb de replici acide intre Victor Ponta si Alina Gorghiu. ii fac cadou demisia mea

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la Parlament, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca de ziua de nastere a Alinei Gorghiu ii va face acesteia cadou demisia sa in 2017, liderul PNL aratand, pe de a.

Ce cadou INEDIT i-a dat Ponta Alinei Gorghiu

Alina Gorghiu a spus ca le multumeste tuturor pentru urari. Multumesc tuturor. Putem macar de ziua mea sa nu vorbim despre domnul Ponta, sa discutam despre lucruri serioase .

Alina Gorghiu nu da dreptate nici lui Victor Ponta, nici partii ungare, in problema gardului de la granita

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, ca escaladarea unui conflict cu Ungaria nu-si are rostul, iar depasirea crizei poate fi facuta daca nu se pune gaz pe foc, aratand ca sunt gresite.

Alina Gorghiu, la Adevarul Live, despre Primaria Capitalei: Mi-as dori un dialog cu Nicusor Dan. il provoc la o discutie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor, despre capacitatea Romaniei de a integra refugiati, dar si chestiuni de politica interna, ce tin de alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Si-a schimbat PNL strategia pentru Primaria Capitalei dupa ce Sorin Oprescu a fost arestat preventiv?.

Alina Gorghiu: Eurodeputatii PNL nu vor fi sanctionati pentru votul asupra rezolutiei PE privind migratia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca europarlamentarii PNL au votat in PE impotriva amendamentelor de instituire a unor cote obligatorii de refugiati, dar au votat rezolutia finala pe aceasta tema pentru mecanisme mai eficiente, aratand ca nu se pune problema sanctionarii lor.

Alina Gorghiu: Sustin ideea de cota voluntara pentru refugiati

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ideea de cota voluntara pentru refugiati, precizand ca Romania nu isi poate asuma obligatii peste propriile capacitati si peste propria experienta in astfel de.

Alina Gorghiu: Majorarea bugetului pentru Educatie si modernizarea invatamantului romanesc trebuie sa fie prioritati zero ale statului roman

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris luni, pe pagina de Facebook, ca majorarea bugetului pentru Educatie ar trebui si modernizarea invatamantului romanesc trebuie sa fie prioritati zero ale statului.

Alina Gorghiu vrea un Cod al incompatibilitatilor

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, este de parere ca pe agenda Parlamentului ar trebui sa se afle un cod al incompatibilitatilor, adaugand ca sunt aproape 300 de legi care contin prevederi legate de acest subiect.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )