Libnet.ro
UNICEF

20:15

Victor Ponta, la DNA pentru a depune documente legate de dosarul sau

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, la DNA pentru a depune documente legate de dosarul sau

Premierul Victor Ponta a mers marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fara a fi citat, pentru a depune niste documente legate de dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat, anunta Digi24. Potrivit sursei citate, vizita premierului la DNA a durat in jur de 5-10 minute. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a depune documente la dosarul in care este implicat

Victor Ponta a fost, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a prezenta documente in dosarul Turceni - Rovinari.

Victor Ponta, la sediul DNA pentru a depune un document in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul central al DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticoruptie o decizie a Curtii Europene de Justitie, din 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se.

Victor Ponta, la DNA: Am vrut sa depun la dosar un document foarte important (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), anunta B1 TV. Seful executivului a precizat ca a venit pentru a depune un document foarte important la dosar si ca va da.

Victor Ponta, la DNA

Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA, pentru a depune o hotarare a Curtii Europene de Justitie care se refera la un caz din Bulgaria similar cu al sau, respectiv la plati incasate de un avocat fara a fi prestat servicii juridice in contul acelor plati.

Victor Ponta, la DNA

Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA, pentru a depune o hotarare a Curtii Europene de Justitie care se refera la un caz din Bulgaria similar cu al sau, respectiv la plati incasate de un avocat fara a fi prestat servicii juridice in contul acelor plati.

Victor Ponta, la DNA: Curtea Europeana de Justitie spune sa ne vedem de treaba (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa ce s-a prezentat la sediul DNA, ca a adus la dosar decizia Curtii Europene de justitie din 3 septembrie. Am vrut eu sa depun n. r. la dosar) decizia Curtii Europene.

Cum s-a dat singur de gol premierul Victor Ponta la Antena 3. De ce a cerut disjungerea dosarului

Premierului Victor Ponta a declarat, sambata, intr-un interviu la Antena 3 ca, daca nu era in dosarul Turceni-Rovinari, cazul sau nu era de competenta DNA, precizand ca DNA nu se ocupa de avocati si de 10. 000 de euro. Aceasta afirmatie a determinat-o pe Alexandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii, sa exclame: Aaaaa, pai atunci daca se produce disjungerea. , dar nu a dus ideea pana la capat, iar Victor Ponta a realizat ca s-a dat de gol si a schimbat subiectul repetand ca vrea sa ajunga cat mai repede in fata unui judecator. In traducere libera, asta inseamna ca Ponta a cerut la ultima infatisare la DNA disjungerea dosarului sperand ca, in cazul in care solicitarea ii va fi acceptata, sa-si mute cauza la Parchetul General condus de amicul sau Tiberiu Nitu.

Victor Ponta: imi doresc un singur lucru...

Premierul Victor Ponta a spus, marti, la Antena 3, intrebat ce obiective are pentru perioada urmatoare, ca isi doreste sa-si dovedeasca nevinovatia in dosarul Turceni-Rovinari. imi doresc un singur.

Victor Ponta: Procurorul sustine ca eu nu am prestat suficiente servicii, eu sustin ca da, iar decizia Curtii arata ca aceasta discutia este irelevanta juridic

Premierul Victor Ponta a postat, marti, pe Facebook, documentul Curtii Europene de Justitiei, cel pe care l-a depus la sediul DNA. Ponta a explicat ca decizia Curtii Europene arata ca atata timp cat s-au.

Victor Ponta: Am tot interesul sa ajung cat mai repede in fata judecatorilor

Premierul Victor Ponta isi doreste sa ajunga cat mai repede in fata instantei, in dosarul Turceni - Rovinari. Am tot interesul sa ajung cat mai repede in fata judecatorilor. Pe 3 septembrie Curtea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )