Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta catre ministrul Educatiei: Va felicit ca nu v-ati lasat impresionat de tot felul de frustrati cu satisfactii sadice de a pica elevii

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta catre ministrul Educatiei: Va felicit ca nu v-ati lasat impresionat de tot felul de frustrati cu satisfactii sadice de a pica elevii

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, joi, in cadrul sedintei de guvern, pe ministrul Educatiei Remus Pricopie pentru organizarea exameneleor nationale si pentru faptul ca nu s-a lasat impresionat de tot felul de frustratii cu satisfactii sadice de a pica elevi. El a afirmat de asemenea ca nu doreste ca anatema fraudei de la liceul Bolintineanu sa fie aruncata pe toata lumea. Va anunt public sustinerea mea pentru ideea de a incerca sa facem examene normale pentru oameni normali, a declarat Victor Ponta. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta catre ministrul Educatiei: Va felicit ca nu v-ati lasat impresionat de tot felul de frustrati cu satisfactii sadice de a pica elevii

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, joi, in cadrul sedintei de guvern, pe ministrul Educatiei Remus Pricopie pentru organizarea exameneleor nationale si pentru faptul ca nu s-a lasat impresionat de tot felul de frustratii cu satisfactii sadice de a pica elevi. El a afirmat de asemenea ca nu doreste ca anatema fraudei de la liceul Bolintineanu sa fie aruncata pe toata lumea. Va anunt public sustinerea mea pentru ideea de a incerca sa facem examene normale pentru oameni normali, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta, catre Varujan Vosganian: De ce platim si concediul persoanelor disponibilizate de la Oltchim? Nu au fost destul in concediu?

Premierul Victor Ponta l-a intrebat pe ministrul Varujan Vosganian, la inceputul sedintei de Guvern, ce se mai intampla pe la Oltchim. Dupa ce l-a asigurat pe primul-ministru ca productia de la Oltchim a crescut considerabil in ultimele cinci luni, Vosganian a precizat ca au existat, totusi, mici incidente deoarece persoanele disponbilizate solicita si plata concediilor aferente acestui an. In replica, Ponta a spus ca au fost destul in concediu. Nu au fost destul in concediu, sefii aia de sindicat? Ei muncesc la televiziuni. Ei nu muncesc in alta parte. Le platim si concediul?, a intrebat Ponta. Vezi in text un schimb de replici intre premier si ministrul economiei.

Victor Ponta, laude pentru ministrul Educatiei: Va felicit ca nu v-ati lasat impresionat de frustrati care au satisfactii sadice ca pica elevi

Primul ministru Victor Ponta s-a declarat multumit de felul in care au fost organizate examenele nationale, motiv pentru care l-a felicitat, in sedinta de guvern de joi, pe ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

Victor Ponta ii cere ministrului agriculturii sa taie toate contractele care au capusat pana acum statul: Nu ma intereseaza sponsorii altor oameni politici!

Victor Ponta il sfatuieste pe ministrul agriculturii, Daniel Constantin, sa nu tina seama de ce zic oamenii politici prieteni cu tot felul de smecheri si afaceristi in agricultura si sa taie toate contractele prin care capusau statul. Premierul l-a asigurat pe ministru ca are tot sprijinul sau in acest sens. Deci, cand va critica cineva, ganditi-va cine sunt prietenii si sponsorii politici si mergeti mai departe, aveti tot sprijinul meu in acest sens; nu ma intereseaza sponsorii altor oameni politici, a precizat premierul. Acesta a facut referire, in special, la criticile la adresa Guvernului in urma aprobarii unei ordonante de urgenta care prevede transferul unor terenuri aflate in proprietatea Academiei de Stiinte Agricole Gheorghe Ionescu-Sisesti catre Consiliul Judetean Braila, institutie condusa de pesedistul Bunea Stancu. Traian Basescu a criticat acest transfer si a spus ca nu va promulga legea de aprobare a ordonantei.

Ministrul Educatiei isi justifica greseala gramaticala: Evident ca este ...

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie si-a justificat greseala gramaticala pe care a facut-o intr-o interventie telefonica la Romania TV. El a precizat ca este regretabila greseala sa de exprimare, informeaza rtv. net. Multumesc ca ati raspuns invitatiei noastre. O sa fie o interventie scurta. Incep cu partea mai putin relevanta in raport cu Bacalaureatul. Inteleg ca una dintre problemele zilei pentru anumiti colegi de-ai dvs. este cea legata de greseala de exprimare a ministrului de aseara.

Sindicalistii de la Oltchim au intrat in vizorul lui Victor Ponta. Premierul spune ca liderii sindicali muncesc la televiziuni, nu la Oltchim

Protestul de joi, de la Oltchim, a fost subiect de discutie si in sedinta de Guvern. Premierul Victor Ponta a facut o remarca la adresa liderilor sindicali dupa ce ministrul Varujan Vosganian a spus ca unii disponibilizati cer sa li se dea banii pentru concediile de odihna neefectuate.

Victor Ponta, despre posibilitatea preluarii interimatului la Transporturi: Nu exclud aceasta varianta

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca nu exclude posibilitatea preluarii conducerii interimare a ministerului Transporturilor, in cazul in care ministrul Relu Fenechiu va fi condamnat de instanta in data de 4 iulie, insa a precizat ca isi doreste un interimat cat mai scurt.

AUDIO. Ministrul Educatiei, doua greseli de gramatica, in aceeasi fraza.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a facut doua greseli gramaticale intr-o declaratie privind scandalul de frauda de la bacalaureat. Citeste si Directoarea Liceului Bolintineanu, RETINUTA pentru suspiciuni de frauda la bacalaureat Nu a existat subiecte pe pagina de Internet, a existat decat un mesaj care nu a fost postat la 8. 34, asa cum s-a spus initial, ci la 9. 34, a declarat Pricopie, intr-o interventie la Gandul. live. Ministrul Educatiei a facut un dezacord nu A existat .

Ministrul Educatiei: Nu exista absolut niciun indiciu ca proba de ieri sa fie anulata

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nefiind niciun indiciu de frauda, a declarat, astazi, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, conform Antena3. ro.

Ministrul Educatiei Nationale: Proba la limba romana nu se anuleaza. Bacalaureatul continua

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nefiind niciun indiciu de frauda, a declarat, luni, ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Nu exista absolut niciun.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )