Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta, catre presa straina: Suntem mai bine pregatiti ca niciodata!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta, catre presa straina: Suntem mai bine pregatiti ca niciodata!

Premierul Victor Ponta a declarat ca a transmis agentiilor de presa straine acreditate la Bucuresti ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta, catre presa straina: Vom rezista in caz de tulburari!

Premierul Victor Ponta a declarat ca a transmis agentiilor de presa straine acreditate la Bucuresti ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista.

Victor Ponta pregateste masuri nepopulare:2015 nu mai este an electoral

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la postul Romania TV, ca nu are nimic de reprosat ministrilor care nu se mai afla in noul guvern, mentionand ca vechea echipa a fost una performanta. De asemenea, acesta a precizat ca viitorul Executiv are capacitatea de a lua masuri mai putin populare, pentru ca 2015 nu mai este un an electoral.

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor in drept, acordat in 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il notifica pe Mircea Dumitru ca renunta la titlu pentru ca de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica. Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatiiVezi in articol scrisoarea integrala a lui Victor Ponta.

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept: Este un gest pe care trebuia sa il fac mai demult

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept, obtinut in anul 2003. Premierul a anuntat pe Facebook ca a trimis marti o scrisoare catre rectoratul Universitatii Bucuresti, in care notifica renuntarea.

Victor Ponta, pe Facebook, catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Renunt la titlul de doctor

Premierul Victor Ponta a postat marti pe Facebook o scrisoare deschisa catre rectorul Universitatii din Bucuresti in care a anuntat ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in 2003 de catre Universitate.

VIDEO Ponta, catre inspectorii Directiei Antifrauda: Traim intr-o lume in care azi sunteti eroi, iar maine sunteti dusmani. Uitati-va la SMURD!/ Concentrati-va pe marea evaziune fiscala.

Insolventa a fost si inca mai este folosita pentru evaziune fiscala sub acoperirea legii. Eu cred ca avem un Cod al Insolventei inca prea bland. Exista companii in Romania, prezente in aceasta sala, care au datorii de peste 85 de milioane de lei. O singura companie care e in al patrulea an de insolventa. Trebuie sa intarim mijloacele legale pentru combate acest fenment. Vreau sa invatati din eperientele de comunicare pozitiva ale altor institutii. Traim intr-o lume in care azi sunteti eroi, iar maine sunteti dusmani. Uitati-va la . )SMURD! Concentrati-va pe marea evaziune fiscala. Si cea mica e importanta, dar exista evaziune mare in Romania- la accizele la combustibil, laa acolcool, la tutun. pe urma puteti trece la micile tarabe, a spus premierul Victor Ponta la aniversarea unui an de la infiintarea Directiei Antifrauda.

Evazionism histrionic: Metanoia lui Victor Ponta?

Scrisoarea mitomanului galactic catre rectorul Universitatii din Bucuresti, profesorul Mircea Dumitru, este un truc lipsit de onestitate, o manevra demagogica utilizata de Victor Ponta pentru a eluda si a camufla marea sa frauda. In mesajul sau, premierul nu mentioneaza nici macar o singura data cuvantul-cheie, anume plagiat. Acesta este motivul pentru care i s-a cerut in repetate randuri demisia de catre oameni diferiti ca optiuni ideologice si politice. Am citit cu atentie articolul bunului meu prieten Radu F. Alexandru si, pour une fois, mi-e teama ca nu vedem lucrurile la fel.

UDMR nu sustine propunerile de reasezare a administratiei publice locale anuntate de Liviu Dragnea si Victor Ponta

UDMR nu sustine propunerile de reasezare a administratiei publice locale facute saptamana trecuta de ministrul Liviu Dragnea si intarite de premierul Victor Ponta. Afirmatia a fost facuta de catre deputatul UDMR Cseke Attila, fostul ministru al Sanatatii.

Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti: Daca ar fi castigat alegerile prezidentiale, Victor Ponta ar mai fi facut anuntul ca renunta la titlul de doctor?

Profesorul Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti care in 2012 a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a declarat pentru HotNews. ro ca anuntul lui Ponta ar putea determina Universitatea sa mai ceara o data anularea titlului de doctor. Dar acest anunt Victor Ponta l-a facut dupa ce a pierdut alegerile. Intrebarea este: daca ar fi castigat alegerile, ar mai fi facut acest anunt?, a spus pentru HotNews. ro profesorul Popescu.

Cristian Tudor Popescu, despre renuntarea lui Victor Ponta la doctorat: Nu mai valoreaza doi bani, pur si simplu s-a schimonosit ca om

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia premierului Victor Ponta de a renunta la titlul de doctor, apreciind ca este al doilea gest uman al sefului PSD. Eu vreau sa cred ca domnul Ponta.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )