Libnet.ro
UNICEF

22:31

Victor Ponta pregateste masuri nepopulare:2015 nu mai este an electoral

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta pregateste masuri nepopulare:2015 nu mai este an electoral

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la postul Romania TV, ca nu are nimic de reprosat ministrilor care nu se mai afla in noul guvern, mentionand ca vechea echipa a fost una performanta. De asemenea, acesta a precizat ca viitorul Executiv are capacitatea de a lua masuri mai putin populare, pentru ca 2015 nu mai este un an electoral. continuă pe Adevărul

Ponta spune ca noul guvern poate lua mai usor masuri nepopulare pentru ca nu e an electoral

Noul Guvern poate continua in 2015 reformele intarziate, iar masurile mai radicale, unele mai putin populare pot fi luate mai usor, deoarece este un an fara presiune electorala, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta spune ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, adica mai putin decat a cerut institutia

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, mai mult decat in 2014 cand a primit 20 de milioane de euro. DNA a avut anul acesta 20 de milioane de euro, va avea anul viitor 22 de milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune. Si cred ca e valabil pentru fiecare institutie din aceasta tara ca atunci cand cere, primeste ceea ce a cerut si ceea ce putem sa oferim din banii pe care-i avem cu totii, a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a aprobat proiectul bugetului de stat si cel al asigurarilor sociale pentru 2015. Insa, DNA a cerut 25 de milioane de euro, nu 22 de milioane. Laura Codruta Kovesi spunea joi ca a primit asigurari din partea ministrului justitiei si ministrului bugetului ca DNA va primi cat a cerut.

Sedinta de Guvern dedicata bugetului pe 2015 a inceput, Victor Ponta promite din nou ca nu va creste nicio taxa. Actiunile Petrom nu vor fi puse sub sechestru

Cu doua ore in intarziere fata de ora 17. 00, stabilita prin amanarea de azi-dimineata, sedinta de Guvern dedicata adoptarii bugetului pe 2015 a inceput la ora 19. 00, la Palatul Victoria. in sesiunea de deschidere, preluata audio de televiziuni, Premierul Victor Ponta a precizat inca o data ca in 2015 nu va creste nicio taxa.

Bugetul pe 2015 a fost aprobat in sedinta de Guvern. Victor Ponta promite din nou ca nu va creste nicio taxa. Actiunile Petrom nu vor fi puse sub sechestru

Cu doua ore in intarziere fata de ora 17. 00, stabilita prin amanarea de vineri dimineata, sedinta de Guvern dedicata adoptarii bugetului pe 2015 a inceput la ora 19. 00, la Palatul Victoria. in sesiunea de deschidere, preluata audio de televiziuni, premierul Victor Ponta a precizat inca o data ca in 2015 nu va creste nicio taxa. Dupa aproximativ o ora de la inceperea sedintei, Guvernul a aprobat bugetul.

Victor Ponta propune o limita de doua mandate consecutive pentru functiile publice la nivel central si local, dar admite ca se poate face doar prin modificarea Constitutiei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca una dintre prioritatile coalitiei de guvernare in 2015 va fi impunerea unei limite de mandate pentru alesii locali si parlamentari, care ar putea fi de doua mandate consecutive. El a admis ca aceasta limitare se poate face doar prin modificarea Constitutiei.

Victor Ponta: A fost o zi extrem de trista, am vorbit cu toti colegii care nu se vor mai regasi in noul Cabinet (FOTO)

Premierul Victor Ponta anunta, intr-o postare pe Facebook, ca a discutat cu toti colegii de Guvern care nu se vor mai regasi in noul Cabinet. Totodata, el mentioneaza ca a luat legatura cu cei ce vor fi.

Victor Ponta, despre propunerea lui Dragnea: Este una corecta. Orice principiu se aplica la toata lumea, fara exceptie/ PSD sa arate ca sprijina combaterea coruptiei, a clientelismului si a acumularii de putere

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca sustine propunerea lui Liviu Dragnea privind separarea functiei publice de functia politica, el aratand ca aceasta e corecta si ca acest principiu i se aplica inclusiv lui, fara exceptie.

Victor Ponta: Daca va fi urmarit penal, orice ministru al actualului guvern isi va depune mandatul

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la postul Romania TV, ca nu are nimic de reprosat ministrilor care nu se mai afla in noul guvern, mentionand ca vechea echipa a fost una performanta, drept dovada stand rezultatele acesteia, informeaza Agerpres.

Victor Ponta: Nu am avut reprosuri pentru ministrii care au plecat din guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca nu are nimic sa le reproseze celor care nu se mai afla in noua formula guvernamentala, acesta aratand ca performanta, drept dovada stand rezultatele acesteia.

Victor Ponta: Liviu Dragnea renunta la functia de vicepremier, pentru ca se va ocupa mai mult de partid (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a explicat de ce le-a fost retrasa functia de vicepremier lui Liviu Dragnea si Daniel Constantin, noteaza www. stiripesurse. ro. Domnul Liviu Dragnea va renunta la functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )